WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı! - Haberler - indir.com

WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-10 10:01:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

WhatsApp'ın işletmeler için ücretsiz sunduğu konum, iletişim bilgileri, çalışma saatleri gibi durumların bildirilmesine yarayan servisi WhatsApp Business iOS platformu için yayınlandı.

WhatsApp Business indir

WhatsApp Business Yakında iOS'a GeliyorWhatsApp Business Yakında iOS'a Geliyor

Küçük işletmelerin müşterilerine daha hızlı geri dönüş sağlaması adına tasarlanan WhatsApp Business, kişisel mesajları iş ile ilgili mesajlarla ayırmak isteyenler için altın fırsat. 1.3 milyar kullanıcıya sahip WhatsApp, bu uygulamayla kullanıcı sayısını daha da artırmaya uğraşırken WABetaInfo, WhatsApp Business uygulamasını Meksika Uygulama Mağazası'nda keşfettiği ortaya çıktı.

WhatsApp Business Türkiye için yayında!

WhatsApp Business kullanıcılarına ufak kodlarla hızlı yanıt vermeyi, kategori belirtmeyi, konum gösterme, iletişim bilgileri gibi bir çok fırsat sunuyor. WhatsApp Business ne zaman çıkacak? sorusunun cevabı uzun. Geçtiğimiz aylarda bir çok ülkede testlerine başlanan WhatsApp Business Türkiye'de aktif oldu! WhatsApp,  WhatsApp Business iOS, sonunda Apple kullanıcılarına da sunuldu. App Store'da yerini almaya başlayan WhatsApp Business, seviyeli bir şekilde yayınlandığı için bir çok ülke için erişime kapalı olsa da birkaç gün içerisinde Türkiye sınırları içindeki tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
WhatsApp Business için iOS hamlesi!WhatsApp Business için iOS hamlesi!
iOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyoriOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyor

PAYLAŞ