WhatsApp birçok yeniliklerini duyurdu! - Haberler - indir.com

WhatsApp birçok yeniliklerini duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 14:30:03
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

WhatsApp, farklı sohbetler için özel duvar kağıtları ve güncellenmiş bir stok duvar kağıdı Galerisi ayarlamak için bir özellik de dahil olmak üzere duvar kağıtlarına birkaç iyileştirme getirecek yeni güncellemeler alıyor. Anlık mesajlaşma uygulaması ayrıca mevcut doodle duvar kağıtlarına yeni renkler getiriyor. Duvar kağıdı odaklı değişikliklere ek olarak, WhatsApp metin ve emojiyi kullanarak çıkartmalar aramak için bir seçenek getiriyor. WhatsApp ayrıca, kullanıcıları koronavirüs salgını sırasında içeride kalmaya teşvik eden mevcut WHO etiket paketini yükseltmek için animasyonlu bir Dünya Sağlık Örgütü (WHO) “evde birlikte” etiket paketi getiriyor.

Whatsapp'a gelen en büyük değişikliklerden biri özel sohbet duvar kağıtları özelliğidir. Sohbet pencerelerinin normal WhatsApp duvar kağıdınızdan farklı görünmesini sağlamak için tercih ettiğiniz sohbetler ve favori kişiler için özel bir duvar kağıdı kullanmanıza izin verecektir. Bu, yanlış sohbet penceresine mesaj gönderme örneklerini azaltmaya yardımcı olacaktır.

WhatsApp launches digital payments in Brazil!WhatsApp launches digital payments in Brazil!

Önümüzdeki birkaç gün içinde küresel olarak Whatsapp'a yeni değişiklikler geliyor.

Android için bir whatsapp beta, Eylül ayında özel sohbet duvar kağıdı özelliğini taşıyan görüldü. Başlangıçta DAHİLİ olarak test edildi ve beta test cihazları için bile mevcut değildi. Ancak, bu özellik halka açık değildir.

Özel sohbet duvar kağıtlarına ek olarak, WhatsApp yeni renk seçeneklerinde doodle duvar kağıtları getiriyor. “Farklı” olduğu söylenen ve bazı yeni tasarımlarla birlikte dünyanın dört bir yanından doğanın ve mimarinin ikonik görüntülerini içeren yeni duvar kağıtları da var. Bu yeni duvar kağıtları ‘parlak' ve ‘karanlık' albümlerde mevcut olacak.

WhatsApp ayrıca karanlık mod için ayrı bir duvar kağıdı ayarlamanıza izin verme yeteneğini de ekliyor. Telefon ayarlarınız ışıktan karanlık moda geçtiğinde otomatik bir geçiş göreceksiniz.

Sohbetler sırasında ilgili çıkartmaları bulmayı kolaylaştırmak için WhatsApp, çıkartmalar için özel bir arama seçeneği sunuyor. Metin veya emoji kullanarak çıkartmaları aramanıza ve bulmanıza izin verecektir. Etiket app yaratıcıları da simge ve metin ile kullanıcıların aranabilir yapmak için çıkartmalar etiketi olanağı sağlandı.

Özel etiket aramasına bir bakış, Ağustos ayında Whatsapp'ın beta sürümünde ortaya çıktı.

WhatsApp ayrıca animasyonlu çıkartmalarla WHO “Together at Home” etiket paketini de getiriyor. Mesajlaşma uygulaması, Nisan ayında tanıtılan “together at Home” etiket paketinin orijinal versiyonunun platformdaki en popüler etiket paketlerinden biri olduğunu iddia etti. Arapça, Fransızca, Almanca, Endonezyaca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve Türkçe olmak üzere dokuz dilde yerelleştirilmiş metin ile kullanılabilir.

En son güncellemeler önümüzdeki birkaç gün içinde dünya çapında Whatsapp'a geliyor ve hem Android hem de iPhone kullanıcıları için mevcut olacak.



PAYLAŞ