WhatsApp bildirim ekranında isim gözükmeme hatası ortaya çıktı - Haberler - indir.com

WhatsApp bildirim ekranında isim gözükmeme hatası ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 16:01:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için kritik bir hata ortaya çıktı. Her ne kadar güvenilir bir yapıya sahip olsa da, bazı zamanlar uygulamalarda ciddi açıklar ve hatalar ortaya çıkabiliyor. Bunlardan birisi olan WhatsApp’ın söz konusu hatası bildirim ekranında belirdi. Sohbet esnasında birden fazla mesaj geldiği zaman kullanıcılar tarafından mesajı gönderilen kişinin kim olduğu bildirim ekranında gözükmediğini dile getirdiler. Bildirim ekranın da yaşanan bu hata ile beraber sohbet içerisinde birçok mesaj gelirse, mesajı gönderen kişinin ismi gözükmüyor.

WhatsApp Bildirim Ekranı Hatası

WhatsApp’da yayınlanan son güncelleme ile beraber kullanıcıların canını sıkan söz konusu bu hata ortaya çıktı. Birden fazla mesaj aldığınız zaman bildirim ekranında kafa karışıklığı ortaya çıkıyor. Sadece bireysel mesajlar değil grup mesajlarında da benzer sorunlar oluyor ve bildirim ekranı bölümünde isimler gözükmüyor. Hata bugün ile beraber ortaya çıkarken, henüz WhatsApp cephesinden bir açıklama gelmiş değil. WhatsApp’ın yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı ve güncelleme ile beraber sorunun tamamen çözülmesi bekleniyor.

WhatsApp'tan yalan haberlere yönelik yeni özellikWhatsApp'tan yalan haberlere yönelik yeni özellik

Söz konusu bu hatanın ise iOS için hazırlanan bir yeni özellikten ötürü ortaya çıkmış olması tahmin ediliyor. iOS WhatsApp için gelecek olan özellikte bildirim ekranında emoji görüntülenmesi için bir yenilik eklenmişti. Ancak bu kodlar Android sürümünde çeşitli hatalar ortaya çıkardı ve netice olarak mesajların isimleri gözükmeme sorununa yol açtı. Bakalım gelen güncelleme sorunu giderecek mi göreceğiz.  


WhatsApp'tan yalan haberi engelleyecek yeni özellikWhatsApp'tan yalan haberi engelleyecek yeni özellik
WhatsApp, grup özelliği için davetiye seçeneği getirdiWhatsApp, grup özelliği için davetiye seçeneği getirdi

PAYLAŞ