WhatsApp Artık 'okundu' Bilgisini Gösteriyor! - Haberler - indir.com

WhatsApp Artık 'okundu' Bilgisini Gösteriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan WhatsApp, dün gece itibarıyla yeni bir güncelleme aldı. Yapılan güncellemeyle gelen yeni özellik sayesinde artık kullanıcılar gönderdikleri mesajın okunup okunmadığını öğrenebilecekler.

Bugüne kadar yazdığımız mesajları gönderdikten sonra gri renkli tek check işareti gördüğümüzde o mesajın WhatsApp sunucularına gönderilip gönderilmediğini, yan yana iki check işareti de mesajın alıcıya ulaşıp ulaşmadığını bizlere gösteriyordu.

WhatsApp Okundu

Dün gece yapılan güncellemeyle birlikte bu durum biraz değişti. Bundan böyle gönderdiğimiz mesajlardan sonra iki check işareti mavi renge dönüştüğünde, karşıdaki WhatsApp kullanıcısının konuşma penceresini açarak, gönderdiğimiz mesajı okuduğunu anlayabileceğiz.

Ayrıca WhatsApp üzerinden attığımız mesajı sola doğru kaydırdığımızda da o mesajın okunduğu saat, dakika ve saniye cinsinden tüm bilgilerini görebileceğiz. Güncellemeyle birlikte uygulama kullanımını daha da genişleten WhatsApp'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ