WhatsApp arayüzüne ufak yenilikler geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp arayüzüne ufak yenilikler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-08 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın Android versiyonu için yayımlanan yeni beta güncellemesi arayüzde birkaç değişiklikle beraber geldi.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın Android sürümü için yeni bir beta güncellemesi yayımlandı. Yayımlanan güncelleme arayüz yenilikleri de içeriyor. Bu güncellemenin WhatsApp için önemli olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Uygulama bir süredir güncellemelerle yeni özellikler kazanmaya devam etse de uzun bir zamandır arayüz değişikliği almıyordu. Dün yayımlanan güncelleme ile uygulama yenilenmiş oldu.

WhatsApp sesli mesajlarda bir yenilik daha getiriyorWhatsApp sesli mesajlarda bir yenilik daha getiriyor

Kararlı güncelleme ne zaman yayımlanacak?

WhatsApp’ın yeni yayımlanan beta sürümü şimdilik sadece beta test kullanıcılarının kullanımına sunulmuş durumda. Ancak kararlı sürümün de yakın bir zamanda yayımlanması bekleniyor. Kararlı sürüm yayımlandığında yeni arayüz tüm kullanıcılarının erişimine sunulacak.

WhatsApp durumum karşı tarafta çıkmıyor sorunu nasıl çözülür?

Yayımlanan bu güncelleme de sohbet arkadaşı simgelerinin küçültülmesi ve sohbetler arasındaki satır ayırıcının kaldırılması gibi UI iyileştirmelerinin yapılmış.

Bunun yanı sıra düzenli olarak güncelleme alan WhatsApp bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde kullanıcıların gönderdikleri videoların kalitesini seçmelerine izin verecek bir özelliğe de sahip olmuştu. WhatsApp’ın beta sürümü daha önce de, kaybolan fotoğraf ve video özelliğine ek olarak, birden fazla cihazda çalışabilme özelliği kazanmıştı.

 


WhatsApp'a kaybolan mesaj özelliği geliyorWhatsApp'a kaybolan mesaj özelliği geliyor
WhatsApp video gönderimlerinde kalite seçilebilecekWhatsApp video gönderimlerinde kalite seçilebilecek

PAYLAŞ