WhatsApp Android'e 4 Yeni Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Android'e 4 Yeni Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-11 22:02:40
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

WhatsApp ekibi tarafından Android uygulaması için yeni özelliklerin geleceği açıklandı. En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için kolay engel kaldırma, yönetici ayarları gibi birçok işlevsel ve işe yarar özellik yakın zamanda uygulamaya eklenecek. Uygulama kullanımını daha basit hale getirmek ve uygulama içi ayarları daha kolay bir şekilde yapabilmek için Android sürümüne yakın zamanda bu söz konusu özellikler kazandırılacak. Şimdi gelin WhatsApp'a kazandırılacak olan yeni özelliklere bakalım.

Gelmesi beklenen ilk özellik ile artık WhatsApp üzerinden engellediğiniz kullanıcıların engelini artık daha basit bir şekilde kaldırabileceksiniz. Kişi listesi üzerinden engellenen kullanıcının isminin üzerine basılı tuttuğunuz zaman seçenekler bölümünde engeli kaldır bölümünü göreceksiniz ve oradan engeli kaldırabileceksiniz. Android'e gelecek bir diğer yeni özellik ise iOS'ta bulunan 'bağlantı yolu ile davet et' özelliği artık Android'e kazandırılacak. Gelecek faydalı özelliklerden bir diğeri ise WhatsApp'ta artık sorunları kolay bir şekilde çözebileceksiniz.

WhatsApp'ta yaşadığınız bir sorunu geliştiricilere aktarmak için uygulama açıkken telefonu sallama hareketi ile gerekli destek bölümüne ulaşabileceksiniz. Henüz test aşamasında olan son gelecek özellik ile beraber WhatsApp gruplarında yöneticilerin üyelerine doğrudan mesaj göndermesine yada grup bilgilerini değiştirme gibi erişimlere izin verilebilecek. WhatsApp'ın henüz test aşamasında olduğu bu yeni Android sürüm özelliklerinin yakın zamanda güncelleme ile tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Whatsapp İndir

Whatsapp iOS İndir





PAYLAŞ