WhatsApp Android'de 100 Milyonu Geçti - Haberler - indir.com

WhatsApp Android'de 100 Milyonu Geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
WhatsApp bir çok popüler uygulamayı geçerek Android Market'te 100 milyon barajı geçti. Uygulama aynı zamanda 126 ülkede en popüler uygulamalar arasında yer alıyor.
 
Google play üzerinde 1.7 milyon oylanan WhatsApp ortalama 4.6 puan almayı başarmış. 5 puan üzerinden değerlendirilen bu puanlama sisteminde bu puana sahip olmak oldukça zor. Milyonlarca kişi sizi puanlarken hepsinin ortalaması 4.6 olması büyük bir başarı. 
Puanlama da uygulamanın performansı ve tasarımı ön plana çıkarken bununla birlikte kullanım kolaylığı da puanlanıyor. Facebook messenger ise popülerliği ve kullanıcılara sunduğu deneyimle oldukça başarılı bir iş yapmış bulunuyor.

100 milyon barajını aşan programlar arasında Skype, Facebook, Angry Birds ve Youtube sayılabilir. 100 milyon barajına yaklaşan uygulamalar ise Foursquare, Chrome, Viber, Facebook Messenger, Twitter, Fruit Ninja, Instagram, Adobe Reader ve Tango.

Bu programlar çoğumuzun bildiği sosyal medya, iletişim, oyun ve diğer uygulamalar kategorisine giriyor. Kendilerini geliştirmiş en başarılı uygulamalar bunlar. Bunları indir.com üzerinden sıkıntısız, reklamsız ve ücretsiz bir şekilde indirerek sahip olabilirsiniz.





PAYLAŞ