WhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Güncelleme Getirdi - Haberler - indir.com

WhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Güncelleme Getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-31 13:46:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

WhatsApp Android işletim sistemleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellemede kaybolma modu olarak adlandırılan yeni mod güncellemede oldukça dikkat çekti.

WhatsApp tarafından Android işletim sistemlerindeki uygulamaya yönelik yapılan yeni güncellemeler, uygulamaya pek çok yenilik ve performans iyileştirmesi getirdi. Konu ile ilgili yapılan son açıklama ve tanıtımlarda, kullanıcıların WhatsApp güncellemesi ile yeni özelliklere sahip olabileceği belirtilirken, artık daha cazip özellikler ile Telegram gibi alternatif uygulamaları tercih eden kullanıcıların geri kazanılmaya çalışıldığı da görülüyor.

WhatsApp Güncelleme İle Kaybolma Modu Neler İçerecek?

WhatsApp 2.21.18.7 sürümü ile birlikte yapılan yenilikler arasında en çok dikkat çeken kaybolma modu yer alıyor.  Kaybolma modunun tercih edilmesi halinde ise tüm sohbetlerde mesajlar kaybolacak bir şekilde ayarlanacak. Böylece tüm sohbetler ile kaybolan mesaj özelliğini deneyecek olan kullanıcılar, arkalarında bir iz bırakmayacak.

Kaybolan Mod İçin Çalışmalar Sürüyordu

Özellikle geçtiğimiz haftalar içerisinde WhatsApp tarafından yapılan tanıtımlarda, kaybolma modu olarak pek çok farklı yenilik üzerinde çalışıldığı belirtilmişti. Yeni özellik önümüzdeki günlerde tüm WhatsApp kullanıcılarına gönderilmeye başlanacak.  Beta kullanıcıları tarafından test edilen yeni özellik, böylece WhatsApp uygulama sayfasında her zaman temiz ve boş görünmesini sağlayacak. Geçmiş mesajlara ulaşılması mümkün olmadığı gibi kullanıcılar yaptığı sohbetlere başkalarının ulaşabileceği tedirginliğini de yaşamayacak.

Kaybolan mesaj modunu kullanmaya başlayan bir kullanıcının bu modu kullandığı karşı tarafa bildirim ile gönderilecek. Hala geliştirme aşamasında olan, kullanıma sunulduğu günden sonra da değiştirilecek ve geliştirilecek olan kaybolan mod, WhatsApp'ta yepyeni bir deneyim başlatacak. WhatsApp kaybolan modu içeren güncellemenin önümüzdeki günlerde ilk olarak Android kullanıcılarına ardından iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Güncelleme programıyla ilgili detaylar henüz paylaşılmadı.

Yeni Moda Kullanıcıların Tepkisi Nasıl Olacak?

WhatsApp kaybolan mod özellikle çok fazla kişiyle mesajlaşan kurumsal hesaplar için çok daha uygun görünüyor. Böylece tamamlanan sohbetlerin silinmesine gerek kalmadan uygulama tarafından kaldırılması sağlanabilecek ve mesajlaşma sayfası her zaman temiz görünümüyle daha kolay bir şekilde yönetilebilecek. Önümüzdeki dönemlerde kullanılmaya başlanacak olan yeni özelliğe kullanıcıların nasıl tepki vereceği de merak ediliyor. 





PAYLAŞ