WhatsApp Android İçin Resim İçinde Resim Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp Android İçin Resim İçinde Resim Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

 En popüler olarak kullanılan mesajlaşma servisi WhatsApp için yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Android kullanıcıları için oldukça yeni bir işlevsel özellik getiriliyor. Bir süredir test aşamalarında olduğu belirtilen resim içinde resim modu artık kullanıcılara sunuldu. Bu sayede Android WhatsApp kullanıcıları göndermiş oldukları Instagram veya YouTube gibi kaynak videoları uygulama içerisinde açabilecekler. iOS platformunda hali hazırda yer alan bu Resim içinde Resim desteği şimdi Android cephesine de sunulmuş oldu.

Resim içinde Resim Modu

Facebook, Instagram yada YouTube üzerinden aldığınız video içeriklerini artık bir yandan mesajlaşırken diğer yandan küçük bir açılır pencere üzerinden izleyebileceksiniz. Mesaj ekranında yer alan videoları resim içi modunda görüntülemek için bağlantıda yer alan görsele tıklamanız yeterli olacaktır. Görsele dokunduğunuz zaman bağlantı kaynak uygulamadan açılmak yerine WhatsApp içerisinde küçük bir pencere ile açılacaktır. Açılacak olan videoları dilerseniz tam ekran yada küçük bir pencere boyutunda izleyebilirsiniz. Ayrıca ekran boyutuna göre bir boyutlandırma imkanınız bulunuyor.

Henüz bu özelliğin geliştirilme aşamasında olduğu için WhatsApp Beta kullanıcıları indirebilir durumda. Çok yakın bir zamanda tüm kullanıcılar için hizmete girmesi beklenen bu özelliğin şuan için Android WhatsApp 2.18.234 sürümünde yer aldığı ifade ediliyor. Sohbet yedeklerinizi aldıktan sonra gerekli Beta güncellemesini gerçekleştirerek bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. iOS tarafında ise bu söz konusu özelliğin uzun bir zamandır yer aldığını hatırlatalım.





PAYLAŞ