WhatsApp Android Arayüzü Yenileniyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Android Arayüzü Yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için geliştirmeler sürüyor. Hem iOS hem de Android uygulaması için yeni özellikler görmeye devam ettiğimiz WhatsApp için şimdi ise önemli bir adım Android cephesinde atıldı. Android tarafındaki arayüzü sonunda geliştirmeye başlayan şirket, Beta kullanıcıları kapsayan yeni ayarlar arayüzünü Android Beta için yayınladı. Bu yeni uygulama ayarlar arayüzü sayesinde daha kontrol edilebilir ve işlevsel bir menü kullanıcıları karşılamış olacak. WhatsApp uygulaması sahip olduğu popülerlik ile Facebook’u arkasında bırakarak büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Uzun yıllar sonrasında Android cephesinin arayüzü için şirketten ilk adımı görmüş oluyoruz.

Android WhatsApp Arayüzü Yenileniyor

WhatsApp gruplarında grup adı ve görsel değiştirme yetkileri nasıl kontrol edilir?WhatsApp gruplarında grup adı ve görsel değiştirme yetkileri nasıl kontrol edilir?

Şirketin Google Play Beta Programı kapsamında WhatsApp Android Beta kullanıcılarına sunmuş olduğu yeni güncelleme ile beraber uygulama 2.19.45 sürümüne yükseltiliyor. Bu yeni sürüm ile beraber WhatsApp’ın yeni bir özellik kazanmadığını belirtelim. Ancak yeni sürüm Ayarlar menüsünün arayüz tasarımını baştan aşağı yenilemiş oluyor. Artık kullanıcılar aradıkları bir ayar menüsüne daha hızlı ve basit bir şekilde erişebilecek. Kaydırma butonları ve işaretleme kutucukları ile kullanıcıların kişisel ayarlarını diledikleri gibi düzenleyebilmesi hedefleniyor.

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

Yukarıdaki ekran görüntülerinde göreceğiniz yeni arayüz menüsünü şuan için sadece Android WhatsApp Beta kullanıcıları erişebiliyor. WhatsApp’ın bu yeni arayüzü için Android cephesine ne zaman kararlı sürümünü yayınlayacağı bilinmiyor. Fakat bir sonraki güncelleme ile beraber bu yeni arayüzün tüm Android WhatsApp kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Ayrıca geliştirmeler devam ederken ilerleyen dönemlerde iOS için de benzeri bir adımın atılacağı tahmin ediliyor. Kullanıcı deneyim ve memnuniyetini üst seviye de tutan şirket bakalım arayüz tarafında daha ne gibi yenilikler sunacak ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Sizde WhatsApp Beta programına dahil olarak bu yeni arayüz güncellemesinden faydalanabilirsiniz.


WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır?WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır?
WhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID KorumasıWhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID Koruması

PAYLAŞ