WeTransfer nedir nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

WeTransfer nedir nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-02 01:03:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Birçok e-posta platformunda, yaşanan en büyük sıkıntı bildiğiniz üzere gönderdiğiniz dosyaların boyutuna sınır getirilmesi. Konu ile alakalı olarak son zamanlarda bazı uzantılar varlığını sürdürse de yine bu uzantıları kullanabilmek için üyelik açmak gerektiğini biliyoruz. İşte üyelik veya hesap işlemleri ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız We Transfer uzantısını kullanabilirsiniz.  Dosya göndermek için birçoğumuz ya usb bellekleri kullanıyoruz ya da OneDrive, Dropbox, Google Drive gibi hizmetlerden yararlanıyoruz. Üyelik veya hesap işlemleri ile uğraşmak yerine direkt hizmet almak istiyorsanız We Transfer bu özelliğe uygun gibi görünüyor. Peki, neden we transfer'

Kullanıcılar genellikle we transferi kayıt özelliğinin olmamasından dolayı tercih ediyor. Ayrıca bu hizmet ile 20Mb - 2Gb arası bütün dosyalarınızı uzaktaki arkadaşınıza rahatlıkla ulaştırabiliyorsunuz.  Bununla birlikte ücretsiz sürümde bir defada birden fazla dosya gönderebilme imkânınızda mevcut. Ücretli sürümü de bulunan We Trensfer'de, bu hizmetten belli bir ücret karşılığında yararlandığınızda 20Gb ta kadar olan dosyalarınızı tek seferde karşı tarafa hızlıca iletebiliyorsunuz. 

Bu hizmeti kullanarak dosyalarınız gönderdiğinizde, alıcıya bir link ulaşıyor. Alıcı bu linke tıklayarak gönderdiğiniz iletiyi rahatlıkla indirebiliyor. Bu sayede hem ücretsiz hem de hızlı bir şekilde dosyalarınızı karşı tarafa aktarabiliyorsunuz. Hizmetin çalışma sitemi çok basit. Gönderdiğiniz dosyalar 1 hafta sunucuda saklanıyor. Alıcı 1 hafta içerisinde dosyasını indirmesi gerekiyor. Aksi takdirde dosya sunucudan silinebilir. Sizde eğer bu imkanlardan faydalanmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.





PAYLAŞ