Western Digital kamera kaydı yapan SD kartı duyurdu - Haberler - indir.com

Western Digital kamera kaydı yapan SD kartı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-16 16:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Parakendeciler ve kurum sahipleri açısından işletmelerin gözetlenmesi ve sürekli her önemli anı inceleyip yakalanması kritik bir değere sahip. Bu anlamda markaların sunduğu çeşitli yeniliklerle bu iş daha da kolaylaşıyor. Western Digital yeni nesil MicroSD kartıyla video gözetim değerlerini topluyor, dönüştürüyor ve koruyup onlara erişmek için gerçek zamanlı çözümler sunuyor. Bu sayede yeni nesil MicroSD kart ile 4K Ultra HD videonun da yer aldığı yüksek kaliteli yeni nesil video formatlarına verdiği desteği ile dikkat çekiyor. Ayrıca yeni nesil MicroSD kart oldukça dayanıklı bir yapıya sahip. Soğuk ve sıcak havalarda rahatlıkla çalışabiliyor.

Birçok video çözünürlüğünü ve gözetim video kaydının uygulamasını destekleyen yeni microSD'nin diğer özellikleri ise:

  • Devamlı Kayıt için Dayanıklılık: 1.000'e kadar Program Silme Döngüsü Desteği
  • Kolay Kart Yönetimi için Kart Sağlığı Durumu Özelliği: Uyumlu kameralardaki ekranda, kullanıcılara ve sistem kurucularına değerli bilgiler iletecek olan benzersiz bir sağlık göstergesi sunulacak. Bu bilgiler arasında kartın dayanıklılık ve kapasite durumu yer alacak. Böylece tahmini bakım imkânı sağlarken kartın kullanımı sırasında ?tahmine dayalı iş' etmenini ortadan kaldırıyor.
  • Yeni Nesil Video için Yüksek Performans: 80 MB/s ardışık okuma hızı ve 50 MB/s'ye kadar ardışık yazma hızı sunan kart, Hız Grubu 10 ve UHS Hız Grubu 1'i destekliyor1.
  • Birçok İklimde Güvenilir Video Çekme: -25°C ve 85°C arasındaki sıcaklıklarda kullanılabilen tasarımı sayesinde hem içeride hem de dışarda güvenilir video çekimlerine imkân sağlıyor.
  • Ağ ile Bağlantı Koptuğunda Videoyu Çekmeye Devam Etmek ve Saklamak için Yüksek Kapasite: 64GB'a kadar kapasite imkanı.

Yeni microSD kartı, dünya çapında Western Digital'ın yetkilendirdiği satıcı ağı aracılığıyla nisan ayında satışa sunulacak. 32GB ve 64GB kapasite seçeneklerine sahip olacak kart 109 TL + KDV ve 179 TL + KDV tavsiye edilen perakende fiyatlarıyla satışa sunulacak. Tek satışın yanı sıra gözetim sistemi kurucuları ve entegratörleri için de 25 adet bulunan paket halinde de satış gerçekleştirilecek.

 

 





PAYLAŞ