Web Tarayıcısı Opera 18 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Web Tarayıcısı Opera 18 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Her zaman olduğu gibi Opera 18 ile birlikte hem Mac OS hem de Windows kullanıcıları hızlı ve gelişmiş bir web deneyimini yaşayacakları gibi ayrıca güncellenen Opera' nın pek çok yeni özelliğinden de faydalanabilecekler.

Güncellenen Opera 18 ile birlikte kullanıcılar, tarayıcı sekmelerini pencereler arasında sürükleyebilecek ve navigasyon sırasında kullandıkları butonların ileri geri fonksiyonlarını fare yardımı ile direkt olarak kullanma şansına sahip olacaklar. Güncelleme ile birlikte ayrıca ayarlar sayfası üzerinde bulunan tarayıcı dili seçeneğini kullanıcılar diledikleri gibi değiştirerek kişiselleştirebilecekler.

Medya yakalama desteği ile kamera ve mikrofon desteği de eklenen Opera 18 ile kullanıcılar çevrimiçi canlı yayınlarda kullanmak üzere bu donanımların ayarlarını tarayıcı üzerinden yapılandırabilecekleri gibi ek olarak Opera 18 ile kullanıcılar isterlerse arama ve adres çubuğu üzerinde belirleyecekleri özel arama motoru ayarlarını da kullanabilecekler. Ayrıca herkesin sabırsızlıkla beklediği hızlı erişim çubuğu (yer imleri yöneticisi) bu sürümde varsayılan yani kapalı olarak gelmektedir. Şu an stabil olmayan bu özelliği dilerseniz manuel olarak devreye alabilir ya da çıkartabilirsiniz.

Opera kullanıcıları tarayıcılarını güncellemek için ve ilk defa Opera kullanacaklar hızlı, gelişmiş ve tam güvenlikli bir web deneyimi yaşamak isterlerse hemen Opera 18' i aşağıdaki linkten indirerek kullanmaya başlayabilirler.

Windows için Opera 18 indir

Mac için Opera 18 indir




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ