Web Sitesi İzleme Servisi ''Pingdom'' Mobil'e Geldi - Haberler - indir.com

Web Sitesi İzleme Servisi ''Pingdom'' Mobil'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Web sitesi yöneticilerinin, web sitelerinin çalışma durumlarını izleyebildikleri Pingdom servisi, kullanıcılarından gelen yoğun istek üzerine iOS ve Android uygulamalarını yayınladı.

Sunucuya bağlı olan tüm servisleri 7/24 izleyerek, olası bir sorun tespit ettiğinde kullanıcılarına haber veren Pingdom servisi sayesinde geliştiriciler sahibi oldukları ya da yönettikleri web sitelerinin çalışabilirlik durumlarını kontrol edebilmektedir. Herhangi bir sorun durumunda ise servis web sitesinin sahibi ya da yöneticisine haber vererek hızlı bir şekilde önlem alınmasına da yardımcı olmaktadır.

Pingdom' un mobil uygulamalarını cihazlarına yükleyen geliştiriciler uygulama üzerinden yönetilen web sitelerinin yüklenme süreleri ile çalışırlık durumlarını anlık olarak izleyerek görüntüleyebilecekleri gibi aynı zamanda web sitelerinde oluşabilecek sorunları da takip edebilmektedirler.

Dünya üzerinde 350 binden fazla kullanıcısı bulunan Pingdom' da ayrıca kişisel ya da profesyonel kullanıcılar için 6.99 dolar ile 99 dolar arasında değişen fiyatlarla aylık üyelik modelleri de bulunmaktadır. Servisin müşterileri arasında ise Microsoft, Dell, Instagram, MailChimp, Disney gibi önemli şirketler bulunmaktadır.

Eğer sizde web sitelerinizin durumlarından günün her saati haberdar olmak istiyorsanız Pingdom' un iOS versiyonunu buraya, Android versiyonunu ise buraya tıklayarak cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ