Web siteleri İçin Facebook Messenger Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Web siteleri İçin Facebook Messenger Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-08 15:52:21
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

İşletmeler artık web sitelerinde ziyaretçileri ile kolayca anlık olarak iletişime geçebilecek! Facebook'un Salı günü yaptığı açıklama ile birlikte mesajlaşma uygulaması Messenger'ın internet sitelerinde kapalı beta testlerinin başladığı resmi olarak duyurdu. Bu yeni özellik ile birlikte artık kullanıcılar web sitelerini gezerken eğer o web sitesinde eklenti var ise web sitesi sahibi ile veya işletmeler ile anlık olarak Messenger üzerinden mesajlaşabilecek. Ayrıca kullanıcılar o anda mesaj atıp daha sonra siteyi kapatsalar bile telefonlarından veya bilgisayarlarından Messenger'a girip yine o işletme ile anlık olarak mesajlaşmaya devam edecek.

Web siteleri İçin Facebook Messenger Tanıtıldı

Şu anda piyasada bu tarz birçok mesajlaşma uygulaması mevcut. Web sitelerinin sahipleri veya işletme sahipleri bu uygulamaları kullanarak anlık olarak müşterileri ile mesajlaşabiliyorlardı ama tarz uygulamaları kullanmak hem uzun sürüyordu hem de web sitesini açık bırakmamız gerekiyordu. Artık Messenger'ın bu yeni özelliği ile birlikte hem işletme sahipleri kiminle konuştuğunu bilecek, hem de daha güvenilir ve hızlı olarak ziyaretçileri ile mesajlaşabilecekler. Ayrıca bu yeni sistemi kullanabilmek için sadece Messenger tarafından verilen bir kodu web sitenize eklemeniz yeterli olacak. Ve ziyaretçileriniz ile sohbet ederken ister telefonda Messenger uygulamasından isterseniz de bilgisayarınızda Facebook üzerinde mesajlaşabileceksiniz.

Web siteleri İçin Facebook Messenger Tanıtıldı

Facebook Messenger'ın bu yeni özelliğinin görünümü piyasada bulunan diğer mesajlaşma uygulamalarına benziyor. Web sitenizin sağ altında kenarda bir Messenger simgesi beliriyor ve bu Messenger simgesine tıklayan kullanıcıların karşısına bir Messenger arayüzü çıkıyor. Bu arayüz ile insanlar Messenger'da bir arkadaşı ile sohbet eder gibi kolay bir şekilde işletme sahipleri ile anlık olarak iletişime geçebiliyor. Ayrıca gelen mesajlara hemen cevap veremeyen işletme sahipleri, daha sonra Messenger uygulamasını kullanarak cevap vermedikleri mesajlara cevap verebilir veya daha önce cevap verdikleri ve sohbet ettikleri kişilere tekrardan mesaj yazabilir.

Web siteleri İçin Facebook Messenger Tanıtıldı

Yeni uygulama şu anda AdoreMe, Air France, Argos, Aviva, Bodeaz, Goibibo, Keto Mojo, KLM, Mermaid Pillow, Spoqa, Total Activation, Volaris ve Zalando'nun internet sitelerinde test ediliyor. Sizde bu internet sitelerinden birisini ziyaret edip yeni özelliği kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ