We Are Football oyunu PC için duyuruldu - Haberler - indir.com

We Are Football oyunu PC için duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-25 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geliştiricisi Winning Streak Games olan ve dağıtımını ise THQ Nordic tarafından sağlanacak olan yeni futbol menajerlik oyunu We Are Football duyuruldu. Söz konusu bu oyun 10 Haziran tarihinde piyasaya sürülecek. Futbol menajerlik oyunu dediğimiz zaman akıllara direkt olarak Football Manager serisi geliyor. Son zamanların en popüler menajerlik oyunu olarak yaygın olarak FM serisi biliniyor. Bugün ise Darksiders, Desperados ve Wreckfest gibi oyunların yayıncılığını yapan THQ Nordic ve 2018’de kurulan Winning Streak Games oyun stüdyosu tarafından yapılan duyuru ile Football Manager serisine rakip olacak bu oyun duyuruldu.

One The Ball ve Football Manager serilerinin arkasındaki isim olan Gerald Kohler ve takımın oluşturmuş olduğu Winning Streak Games, bugün yeni oyunları olan We Are Football’ı duyurdu. Bu yeni menajerlik oyunu, THQ Nordic adlı yayıncının da ortaklığı ile piyasaya sürülecek. Oyunu duyurulması ile beraber ise piyasaya çıkış tarihi ve özellikleri de belli oldu.

FIFA 21'de yer alan en iyi 10 futbolcuFIFA 21'de yer alan en iyi 10 futbolcu

Oyun 10 Haziran’da piyasada olacak

We Are Football’ın duyurusu ile beraber Stteam üzerinde kendi sayfası da açılmış oldu. Oyunun steam sayfasında planlanan çıkış tarihinin 10 Haziran olduğu gözüküyor. Eğer aksi bir durum olmazsa, oyunun full sürümü bu tarih ile beraber yayınlanacak. Oyun hakkındaki diğer bilgiler de yine sayfada yer alıyor. Yayıncı tarafından iddialara göre oyunu öğrenmek için saatler harcamanız gerekmiyor. Öğrenmesi kolay bir oyun yapısına sahip olduğu belirtilirken, menajer becerilerinizi geliştirebilecek ve kulübünüzü birçok açıdan yönetebileceksiniz.

Ancak oyunun eksik yanlarından birisi olarak, oyunda resmi bir futbol lisansı bulunmuyor. Eğer taraftarı olduğunuz takımı yönetmek istiyorsanız bunu yapamayabilirsiniz. Oyunda liginizi ve kulübünüzü düzenleme modu da bulunuyor. Bakalım bu yeni yapım, sundukları ile ne derece beğenilecek göreceğiz.


FIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi belli olduFIFA 21 en iyi Türk futbolcular listesi belli oldu

PAYLAŞ