Wattpad hesabı nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Wattpad hesabı nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-16 17:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Kitap okuma ve yazılan kitapların yayınlandığı bir uygulama olarak dikkat çeken Wattpad, milyonlarca esere sahip ve dünya genelinde kullanılan bir uygulamadır. Kullanıcılar uygulama üzerindeki içeriklere üye olarak erişim sağlayabilmektedir. 2006 yılı itibariyle kullanıma sunulan uygulamada hesap silme işlemleri ile birlikte uygulamadan çıkış yapabilmek de mümkün. Wattpad hesabını nasıl sileceğini bilmeyen ve bu konuda çözüm arayan kullanıcılar, Wattpad hesabı nasıl silinir konusundaki öneriler dahilinde hesaplarını kolay bir şekilde silebilir. 

Wattpad hesabı nasıl silinir?

Wattpad artık kitap basacakWattpad artık kitap basacak

Wattpad hesabını silmek isteyen kullanıcıların hesap silme konusunda takip etmesi gereken adımlar şöyledir;

Öncelikle Wattpad hesabına tarayıcı üzerinden erişim sağlayın ve üyelik bilgileriniz ile oturum açın.

Oturum açtıktan sonra profil fotoğrafınızın yanındaki oka tıklayarak, çıkacak seçeneklerdeki hesabı kapatma seçeneğini takip edin.

Bir sonraki ekranda kullanıcılara neden hesabını kapatmak istediği ile ilgili soru yöneltilecektir. Bu soruya istediğiniz şekilde cevap verebilirsiniz. 

Bir sonraki adımda ise “Evet, eminim. Lütfen hesabımı kapatın.” şeklindeki bölümü işaretleyerek ilerleyin.

Son ekranda ise işlemlerin onaylanabilmesi adına son kez parola girişinin yapılması istenir. Şifre girişi ile birlikte Wattpad hesabı silme işlemleri tamamlanacaktır.

Wattpad hesabı silindikten sonra ne olur?

Wattpad hesabını silen bir kullanıcının uygulamada üyeliği üzerinden yaptığı tüm işlemler sistemden kaldırılacak ve sıfırlanacaktır. Yazılan yazılar, paylaşımlar ya da taslak olarak kayıtlı duran tüm veriler uygulama üzerinden silinir ve sıfırlanır. Bu nedenle hesap kapatma işlemleri sonrasında yeniden hesap bilgileri ile oturum açmak ya da hesabı yeniden aktif hale getirmek mümkün değildir. Aynı zamanda Wattpad uygulamasındaki diğer üyeler de kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere ve kullanıcı hesabına erişim sağlayamaz.

Wattpad’de silinen kullanıcı adı yeniden alınabilir mi?

Wattpad için açılan her bir yeni üyelik, aynı zamanda yeni bir kullanıcı adının oluşturulmasını sağlar. Kişiler uygulama üzerinde daha çok kullanıcı adları üzerinden işlem yapar ve bir hesap silindiğinde kullanıcı adı da silinir. Başka kullanıcılar tarafından mevcut kullanıcı adının yeniden alınması ve kullanılabilmesi mümkün değildir. Bu nedenle mevcut kullanıcı adını silinmesiyle Wattpad hesabında bu kullanıcı adının sistemden kaldırılması sağlanmış olur. Aynı kullanıcı adı yeniden kullanılamayacağından dolayı, hesap silme işlemlerinin yapılması sırasında bu detaya dikkat edilmelidir. Aynı kullanıcı adı kullanılamasa da aynı mail ile yeniden üyelik alınabilir. 



PAYLAŞ