WaterColorBot; Sulu Boya ile Baskı Yapabilen Yazıcı (Video) - Haberler - indir.com

WaterColorBot; Sulu Boya ile Baskı Yapabilen Yazıcı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Evil Mad Scientist adlı bir teknoloji firması tarafından geliştirilen WaterColorBot, sulu boya ile baskı yapabilen basit bir yazıcı. Plotter'larla aynı prensibe sahip olan bu ürün yeni teknikler arayan sanatçılara da ilham kaynağı olabilir.

Bildiğimiz sulu boya fırçasını tutan yazıcı, iki eksen üzerinde hareket sağlayarak fırçayı önce suya ve sonrasında ise boyaya batırıyor. Tüm bunların ardından da çizime başlıyor.

WaterColorBot

Sergilere sunulacak kadar kaliteli çizimler ortaya çıkmasa da WaterColorBot, basit çizimlerin çıktısını almak ya da çizimlere yeni bir soluk kazandırmak için kullanılabilecek eğlenceli bir yazıcı deneyimi yaşatabiliyor.

Gerçek zamanlı olarak çizimleri takip edebileceğimiz şekilde ayar imkanına da sahip olan yazıcı, bu sayede dijital ortamda attığımız tüm fırça darbelerini anında kağıt üzerine işleyebiliyor.

WaterColorBot

Hemen çizim yapmaya hazır bir şekilde satışa sunulan ve dünyanın pek çok ülkesinde kırtasiyeler de bile bulunabilen WaterColorBot, 295 dolarlık makul fiyatıyla da dikkat çekiyor. Ürün resmi web sitesi üzerinden de sipariş edilebiliyor.

WaterColorBot'u daha yakından görmek ve hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz hemen aşağıdaki WaterColorBot Tanıtım Videosu'nu izlemenizi tavsiye ederiz.




İlgili uygulamalar

WaterColorBot Tanıtım Videosu


PAYLAŞ