watchOS 7.3.1 tayımlandı - Haberler - indir.com

watchOS 7.3.1 tayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple, Apple Watch Series 5 ve Apple Watch SE modellerinde yer alan önemli şarj problemini gideren yeni watchOS 7.3.1 güncellemesi yayınlandı. Söz konusu güncelleme bu iki model için yayınlanmış durumda. Apple, akıllı saat işletim sistemi olan watchOS’in Apple Watch Series 5 ve Apple Watch SE modelindeki şarj sorununu gideren 7.3.1 sürümünü yayınladı. WatchOS 7.3’ün yayınlanmasından birkaç hafta sonra ise watchOS 7.3.1 işletim sisteminin son sürümüne gelen küçük güncellemelerden birisi oluyor. watchOS 7.3 güncellemesi ile beraber bazı Apple Watch Series 5 ve Apple Watch SE modelleri, güç tasarrufu modu açıldığında şarj olmuyordu. Sadece bu iki model için yayınlanan watchOS 7.3.1, tam olarak bu soruna odaklanırken, şarj olmama sorununu ortadan kaldırmış oluyor.

Apple WatchOS 7.3.1 güncellemesini yayınladı

Apple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyorApple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyor

Eğer Apple Watch Series 5 veya Apple Watch SE kullanıcısı iseniz, iPhone cihazınızda yer alan Apple Watch uygulaması üzerinden Genel > Yazılım Güncelleme adımlarını uygulamayarak akıllı saatinizi güncelleyebilirsiniz. Güncellemeyi yaparken, akıllı saatinizin iPhone’un bağlantı menzilinde olması ve şarjınızın ise yüzde 50’nin üzerinde olması gerekiyor. Güncellemenin diğer Apple Watch modelleri için yayınlanmadığını tekrardan belirtelim.

Apple ise şu sıralarda watchOS’un bir sonraki büyük güncellemesi olacak olan watchOS 7.4 sürümü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni güncelleme ile beraber Apple Watch cihazlarda Face ID’ye alternatif bir kimlik doğrulama aracına dönüşmüş olacak.


Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum Türkiye'de yerini alıyorSamsung Galaxy Watch 3 Titanyum Türkiye'de yerini alıyor

PAYLAŞ