watchOS 5.1.1 güncellemesi yayınlandı! - Haberler - indir.com

watchOS 5.1.1 güncellemesi yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple Watch için yeni 5.1.1 güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile geçen hafta geri çekilen watchOS 5.1'in sorunu çözülmüş.

watchOS 5.1.1 güncellemesi yayınlandı!

Apple firması yeni bir watchOS güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte bir önceki güncellemede olan Apple Watch sorunlarına çare getirilmiş. En son yayınlanan watchOS güncellemesi ile birlikte iOS 12.1 ile 70'den fazla emoji karakteri gelmişti. Aynı zamanda yeni tam ekran saat kadranları ve aynı anda 32 kişiyle görüşebileceğiniz Grup FaceTime görüşmeleri için destek gelmişti. Fakat watchOS kısmında yeni olarak yayınlanan 5.1 güncellemesi, yayınlandıktan bir süre sonra hızlı bir şekilde geri çekilmişti. Çünkü bazı kullanıcılar bu güncellemeyi yükledikten sonra, akıllı saatlerini kullanamamaya başladı. Durum böyle olunca Apple destek hattı oldukça meşgul bir zaman geçirdi.

Apple iPhone 5 tamir desteğine son verdiApple iPhone 5 tamir desteğine son verdi

Bu durumdan etkilenen kullanıcılar Apple destek hattında uzun saatler bekledi. Apple'da sorunu çözmek için bu güncellemeyi hızlı bir şekilde geri çekti. Çünkü bir şeyler yanlış giderse saati bilgisayara bağlamak mümkün değil. Bu yüzden şirket güncellemeyi geri çekti ve sorunu çözmeyi başardı. Bugün yayınlanan bir güncelleme ile birlikte watchOS 5.1.1 sürümü ile birlikte yeni özelliklere kavuşabileceksiniz. Ayrıca bir ilk sorunlu olan güncelleme deki birçok hata düzeltildi. Apple Watch saatine sahip olanlar yeni gelen bu güncellemeyi gönül rahatlığı ile indirip kullanmaya başlayabilirler. Apple bu konuda cihazların olumsuz etkilenmeyeceğinden emin olmamız gerektiğini belirtti.


Yeni Güncelleme Apple Watch Series 4'ü Bozuyor!Yeni Güncelleme Apple Watch Series 4'ü Bozuyor!
Apple'ın Problem Yaşadığı Pazarlar Arasında Türkiye de VarApple'ın Problem Yaşadığı Pazarlar Arasında Türkiye de Var
Apple artık şirketin satış rakamlarını paylaşmayacakApple artık şirketin satış rakamlarını paylaşmayacak

PAYLAŞ