Watch Dogs Legion'un Tanıtımı Gerçekleşti, İşte İlk Detaylar - Haberler - indir.com

Watch Dogs Legion'un Tanıtımı Gerçekleşti, İşte İlk Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 20:18:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının merakla beklenen Watch Dogs oyunu hakkında zaman zaman çeşitli sızıntılar ile karşı karşıya geldik. En son Amazon UK aracılığı ile yapılan sızıntı sonrasında Ubisoft tarafından onaylanan Watch Dogs oyunu çok yakın zamanda piyasaya giriş yapacak. Bildiğiniz üzere dün gece gerçekleşen E3 2019 etkinliğinde serisinin devam niteliğini taşıyan oyunun ilk görüntüleri ile karşı karşıya geldik. Oyun dünyası Londra merkez üzerinde oluşturulmuş olup birbirinden farklı yenilikler ile yepyeni bir ortam oluşturulmuştur. 

Watch Dogs Legion dünyası oldukça güzel bir oynanış videosu ile tanıtılarak, oyun hakkında çeşitli bilgiler ile karşı karşıya geldik. Geçtiğimiz dönemlerde elde edilen sızıntılar topladığımız bilgilere baktığımızda Watch Dogs Legion oyununun konusu Brexit sonrasında bir Londra kasabasında geçecek ve bunun yanı sıra otoriter bir hükumete karşı yapılan bir direnişin hikayesini anlayacak. Belirli bir hikaye üzerinden şekillenen Watch Dogs Legion oyununda seçmiş olduğunuz karakter ile hem hayatta kalmaya çalışacak hem de hükumetin baskılarına karşı geleceksiniz. Oyunun en heyecan verici yanlarından biri de elbette ki tek bir oyun karakteri yönetmeyecek olmamızdır. Şöyle ki oyunda birden fazla ana karakteri yöneterek bu karakterin özgün becerilerinden faydalanmaya çalışacaksınız. 

Yayınlanan videoda da gördüğümüz üzere oyunda kalıcı ölüm sistemi yer alıyor. Bu duruma örnek vermek gerekirse, oynamaya başladığınız açılış kısmında gördüğümüz Lan karakteri ilerleyen süreçte ölüyor ve sonrasında ise oyun menüsüne girerek DedSec üyesi olan Helen isimli yaş bir teyzenin rolünde ilerliyorsunuz. Söz konusu bu karakter yaşlı olmasına rağmen ciddi anlamda yetenekli bir karakter. Etkinlikte gösterilen videoda gördüğümüz gibi görevlerden biri Drone araçlarına karşı yardım sağlama özelliğine sahip olan Jimmy karakterini bulmak. İlerleyen süreçte yaşlı karakter Helen Jimmy bulma görevini tamamladıktan sonra, Naomi adlı farklı bir karaktere geçiş yapıyor. Farklı bir karakter ile oyuna devam etmek istediğinizde ilk olarak o kişi ile oyuna dahil etmeniz gerekiyor. Oyuna dahil edeceğiniz kişileri Londra şehrinde olan kişilerden seçebiliyorsunuz. 

Bunun yanı sıra aynı zamanda Watch Dogs Legion dünyasında sahip olduğunuz aracı farklı bir Perk'ler ile DedSec ekibinizdeki her bir üyeye göre özelleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber oyunda yer alacak olan Hacker, Infiltrator ve Assault sınıflarındaki her bir karaktere seviye atlatmak da olağan durumlar arasındadır. Oyunun en önemli noktalarından biri de elbette ki Gold sürüm, Ultimate sürüm ve Koleksiyoncu sürümü olmak üzere üç farklı sürüme sahip olmasıdır. Gol dürüm ile oyuna başladığınız anda oyuna üç gün erken başlama hakkına sahip olacaksınız. Ultimate sürümde Gol sürüme ek olarak aynı zamanda içinde üç benzersiz karakterin bulunduğu Urban Jungle Pack, üç maske ve dört haftalık VIP statünüz olacak. Oyunun koleksiyoncu sürümünde ise, Ultimate sürümünün içeriğine ilaveten oyun içi Ded Coronet maskesinin reprodüksiyonu, oyununun metal kutulu sürümü, üç çıkartma seti, bir poster ve üç gün erken dahil olma hakkını elde edeceksiniz. 





PAYLAŞ