Watch Dogs Legion, PS5 ve Xbox için üzücü haberlerle geldi - Haberler - indir.com

Watch Dogs Legion, PS5 ve Xbox için üzücü haberlerle geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-19 22:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Uzun bir süredir beklenen Xbox Series X ve PlayStation 5, 4K çözünürlük özelliğine sahip üst seviye bir deneyim vaat etmeyi planlıyor. 4K 120FPS iddiası ile tanıtımı gerçekleşen konsollar, muadillerine göre önemli düzeyde performans iyileştirmeleri sağlıyor. Bu bilgiler ek olarak içerdikleri SSD sayesinde oyunlarda yer alan SSD sayesinde, oyunlardaki ara sahnelerin yüklenme hızları da önemli miktarda azalıyor. Ancak Watch Dogs Legion, 4K çözünürlükte beklenenden az FPS desteği ile gelecek. Yayınlanan Watch Dogs Legion fragmanını sizlerle daha önce paylaşmıştık.

Watch Dogs Legion yeni konsollar için 4K 30 FPS desteği ile gelecek

Oyun dünyasının başarılı ismi Ubisoft'un canlı yayın yöneticilerinden Lathieeshe Thillainathan, Reddit’de soru cevap etkinliği sırasında sorulan bazı sorulara cevap verdi. Her iki konsol için de ışın izleme (Ray Tracing) teknolojisinin destekleneceği belirtildi. Thillainathan ek olarak ışın izleme özelliği etkinken, her iki konsol için de 4K çözünürlükte 30FPS desteğinin olduğunu belirtti.

Watch Dogs Legion'un Tanıtımı Gerçekleşti, İşte İlk DetaylarWatch Dogs Legion'un Tanıtımı Gerçekleşti, İşte İlk Detaylar

Watch Dogs Legion'un yanı sıra gelen gelen sınırlı 4K 30 FPS desteğinin diğer oyunlar içinde geçerli olup olmayacağı henüz kesin bilinen bir detay değildir. Sorunun, konsolların yetersiz gücünden mi yoksa oyunun kötü bir optimizasyona sahip olmasından mı kaynaklanıyor bilinmiyor. Ancak Ubisoft’un geçtiğimiz yıllarda çıkardığı Assassin’s Creed Origins ve Watch Dogs 2 gibi oyunlara bakarsak, pek donanım dostu olmadıklarını görmek mümkün olacak.

Bu bilgilere ek olarak oyunun 1080p ve 1440p çözünürlüklerinde de 30 FPS ile çalışacağı tahmin ediliyor. Watch Dogs Legion’un yeni konsollarda kare hızını 60 FPS‘e yükselten bir performans modu sunup sunmayacağı ise henüz belli değildir. Eğer oyun böyle bir sınırlama ile gelirse, birçok konsol oyuncusu tatmin olmayacaktır. Özellikle de yeni konsolların performansı üzerine durulduktan sonra. Watch Dogs Legion, PC’de herhangi bir sınırlamaya sahip olmayacak. 4K çözünürlükte ışın izleme ile oynamak isteyen kullanıcıların ise RTX 3080 satın alması gerekiyor.


Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion RTX'li fragmanları geldiCyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion RTX'li fragmanları geldi
Watch Dogs Legion sistem gereksinimleriWatch Dogs Legion sistem gereksinimleri
Watch Dogs Legion sistem gereksinimleri açıklandıWatch Dogs Legion sistem gereksinimleri açıklandı

PAYLAŞ