Watch Dogs 3 yolda mı? - Haberler - indir.com

Watch Dogs 3 yolda mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 10:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Ubisoft oyun dünyasına sevilen birçok seri kazandırdı. Başarılı video oyun şirketi, en son Far  Cry 5 oyununu piyasaya sürdü. Bu seri ile uzun süredir gündeme gelmeye başaran Ubisoft'u sevilen bir başka serisinden de haber geldi. Ubisoft imzalı Watch Dogs, oyun tutkunlarının karşısına en son ikinci oyunu Watch Dogs 2 ile geçmişti. Serinin yeni oyununun ne zaman duyurulacağı ise oyun dünyasında merakla beklenen haberlerden birisiydi. Resmi bir açıklama ya da duyuru gelmese de Watch Dogs 3'e dair bazı duyumlar alındı. Elde edilen bilgilere göre, başarılı video oyun yapımcısı Ubisoft, gizlice Watch Dogs 3 üzerinde çalışmaya başladı.

Watch Dogs 3 geliştiriliyor olabilir

Assassin's Creed, Watch Dogs, Far Cry gibi oyun dünyasının en sevilen serileriyle başarısını kanıtlamış şirketlerden birisi. Şirketin en sevilen serilerinden biri olan Watch Dogs, yeni serisi ile oyuncularının karşısına geçmeye hazırlanıyor olabilir. Elde edilen bulgulara göre, Watch Dogs 3'ün geliştirildiği düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde 1 Nisan şakası olarak, UPlay üzerindeki oyuncular tarafından, Watch Dogs tarzı ile hacklenen bir yönetici konsolu dikkat çekmişti. Bununla birlikte, Watch Dogs'un resmi Twitter hesabında atılan tweette, 'Bu her şey' şeklinde kısa bir ifade yer almıştı.

Bir diğer ipucu ise Ubisoft'un telefon uygulamasında bulunan yardımcı sanal asistanı Sam, UbiCentral'e bıraktığı videoda ''Watch Dogs 3 henüz bitirilmedi ama deneme şansım oldu.'' diye bir ifade kullanmıştı. Uygulamaya yanılıp yanılmadığına dair bir soru yöneltildiğinde, 'Dev'in takımı harika işler çıkarıyor! Denemek için sabırsızlanıyorum!'' cevabını verdi. Tüm bu bulgular bir araya getirildiğinde de Watch Dogs 3'ün geliştirilmeye başlamış olabileceği ihtimali akıllara geldi. Ubisoft, Watch Dogs 2 ile iyi bir başarı yakalamıştı. Bu nedenle yeni oyunun nasıl olacağı merak ediliyor. Bu bulgular doğru çıkarsa, şirketin yeni oyunun E3 2018 etkinliğinde duyurulması bekleniyor.





PAYLAŞ