Watch Dogs 3 Gizlice Geliştiriliyor Olabilir - Haberler - indir.com

Watch Dogs 3 Gizlice Geliştiriliyor Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Bildiğiniz üzere popüler oyun üretici servis Ubisoft’un birçok oyun serisi bulunuyor. Ubisoft için şu sıralar Assassin’s Creed Odyssey ve yeni çıkış yapacak olan Far Cry: New Dawn oyunları popüler ve gündem olurken, diğer yandan Watch Dogs 3 hakkında bazı söylentiler ortaya çıktı. Ubisoft’un sevilen serilerinden olan Watch Dogs 2 ile beraber bir türlü beklenen yükseliş sergilenememişti. Ancak son detaylara göre şirketin henüz Watch Dogs 3 oyunundan vazgeçmediği gözüküyor. Ubisoft Club mağazası için Sam adlı bir oyun asistanı tarafından Watch Dogs 3’e dair bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında asistan Sam’e yöneltilen Watch Dogs 3 sorusuna Sam, "Watch Dogs 3 henüz tamamlanmadı ama başlardaki kurgusunu denedim çok sağlamdı. Geliştirici ekip harika çalışıyor! Sizin için denemek için sabırsızlanıyorum!"  cevabını vererek bir ipucu ortaya çıkartmıştı.

Watch Dogs 3 Ne Zaman Geliyor?

Watch Dogs 3 yolda mı?Watch Dogs 3 yolda mı?

Yine asistan Sam’e yöneltilen sorularda benzer yanıtlar alındı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayı döneminde NerdMag adlı bir site Watch Dogs 2 yardımcı uygulaması için üretilmiş olan bir asistana Watch Dogs 3 oyunu soruldu. Bu soruya ise "Watch Dogs 3 henüz tamamlanmadı ama denediğim son erken kurgusu çok sağlamdı. Geliştirici ekip harikalar yaratıyor! Denemeniz için sabırsızlanıyorum!" cevabı verilmişti. Ancak bu cevaplar bir sanal asistan tarafından verildiği için henüz doğruluğu tam olarak bilinmiyor. Skullzi TV YouTube kanalı tarafından farkedilen patent kaydına göre ise sesli asistanların verdikleri yanıtlar örtüşüyor diyebiliriz. Patent bilgilerine göre 29 Kasım 2018 tarihinde Ubisoft tarafından kayıt gerçekleştirilmiş durumda.

WATCH DOGS sistem gereksinimleri

Henüz bu patent dosyasını yeni Watch Dogs oyunu ile alakalı olup olmadığı bilinmiyor. Yine de E3 2019 oyun fuarı kapsamında Ubisoft cephesinden yeni bir Watch Dogs sürprizi görebiliriz.


WATCH DOGS sistem gereksinimleriWATCH DOGS sistem gereksinimleri
WATCH DOGS SPECIAL ED. Sistem GereksinimleriWATCH DOGS SPECIAL ED. Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ