Watch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadı - Haberler - indir.com

Watch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Merakla beklenen etkinlik sonrasında Watch Dogs 2 oyunu dün itibariyle tanıtıldı ve ücretsiz oldu. Ücretsiz olması ile beraber Ubisoft sitesi çöktü ve oyuncuların kütüphanesine oyunu eklemek için kullandığı uPlay hizmetine erişim sıkıntısı yaşanmaya başlandı. Tahmin edildiği üzere tıpkı Epic Games Store’un GTA 5’i sunduğunda yaşamış olduğu sunucu problemleri gibi Watch Dogs 2 oyununu ücretsiz almak isteyenlerde yoğun ilgi gösterdiler ve bu yoğun ilgi sonucunda erişim sorunları yaşanmaya başlandı. Hesaplarına giriş yapmak isteyenler bir uyarı ile karşılaşıyor ve uyarıda ise Ubisoft sunucularının meşgul olduğu ifade ediliyor.

Watch Dogs 2 ücretsiz oldu ve Ubisoft çöktü

Apple Watch'ın pil ömrü nasıl uzatılır?Apple Watch'ın pil ömrü nasıl uzatılır?

Oyun şirketi Ubisoft’un dün akşam saatlerinde gerçekleştirmiş olduğu yayında katılımcılara ücretsiz Watch Dogs 2 verileceği duyurulmuştu. Duyurunun ardından ise canlı yayına katılanlar oyuna ücretsiz sahip oldular. Ancak oyuna ücretsiz sahip olmak için çok yoğun bir ilgi olunca, sunucularda yoğunluk yaşandı ve sitede erişim sorunları ortaya çıktı. Dünya genelinde siteye olan erişimde zorluk yaşanırken, uPlay hesabına giriş yapmak isteyenler ise servislere erişilemediğine dair bir uyarı ile karşılaşıyorlar.

Oyun 2016 yılının sonlarında çıkış yaptığında büyük bir ilgi görmüştü. İlk oyunun sonrasında oyun gündemine bomba gibi düşen oyun çoklu platform desteğine sahip ve hacker konseptli olması ile aksiyon dolu bir hikaye kullanıcılara sunuldu. Oyunun çıkışından dört yıl geçmesine rağmen ücretsiz verilen kısa sürede yoğun ilgi site ve sunucuların çökmesine sebep oldu. Etkinliğin asıl amacı olarak ise E3 oyun fuarındaki benzer bir etkinlik olarak Assasin’s Creed: Valhalla ve şirketin yeni FPS oyunu olan Hyper Space detaylı olarak tanıtıldı. Şuan için sürprizlerin ne olduğu bilinmezken, ilerleyen saatlerde oyunlar ile beraber sunulacak sürprizler de belli olacaktır.


Apple Watch'ın şifresi nasıl sıfırlanır?Apple Watch'ın şifresi nasıl sıfırlanır?
Galaxy Watch 3'ün resmi tanıtım videosu yayımlandıGalaxy Watch 3'ün resmi tanıtım videosu yayımlandı

PAYLAŞ