Watch Dogs 2'nin PC grafik ayarları gözüktü - Haberler - indir.com

Watch Dogs 2'nin PC grafik ayarları gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-15 13:46:11
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon türündeki Watch Dogs, geçtiğimiz haftalarda 2. serisini çıkarmıştı. Yeni seri Watch Dogs 2'nin, PC grafik ayarlarının ekran görüntüsü paylaşıldı.

Çıkış tarihi heyecanla beklenen oyunlardan birisi olan Watch Dogs 2, oyuncuların her anlamda merak ettiği oyunlardan birisiydi. Oyunun geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştirmesinin ardından, merak edilenlerde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Oyunun çıkışı, bilinmeyen her şeyin oyuncularla paylaşılmasını da sağladı. PC platformları için raflardaki yerini alan oyunun, en çok merak edilen noktalardan birisi, diğer platformlar dışında PC grafiklerinin nasıl olacağıydı. Bu meraka bir çözüm getirecek görseller oyuncularla paylaşıldı. Watch Dogs 2'nin PC grafik ayarları paylaşıldı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz hafta konsollar için çıkışını yapan Watch Dogs 2, konsolların ardından PC platformu için de çıkışını gerçekleştirdi. Konsollarla beraber oyunun merak edilen bir diğer noktası PC grafikleriydi. NVIDIA'nın Hairworks teknolojisinin, oyunun grafiklerine başka bir hava katacağı düşünülenler arasındaydı. Bu meraka bir son verilerek, oyunun PC grafik ayarlarının yer aldığı görseller, oyun dünyasıyla paylaşıldı. yayınlanan görsellere bakıldığında, eski tür TV'ler ve monitörleri anımsattığı görülüyor. Bunu dışında, grafik ayarlarında, yeşillikler, doku filtreleri, gölgelendirmeler, su grafikleri, yansıma efektleri, motion blur, ışık kırması, görüntü boyutu, piksel sıklığı gibi birçok alanda değişiklik yapmanız da mümkün. Bu durumunda oyuncular tarafından hoşa gideceği düşünülüyor. Her alanda değişiklik yapılması, aynı zamanda oyunu en iyi optimize hale getirebilecek ayarları oluşturmanızı da sağlayacak.

 

----

----

----





PAYLAŞ