Watch Dogs 2, PS4 Pro'da nasıl? - Haberler - indir.com

Watch Dogs 2, PS4 Pro'da nasıl?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-09 10:07:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Çıkışı beklenen oyunlardan birisi olan Watch Dogs 2, geçtiğimiz ay içerisinde oyuncularıyla buluşmuştu. Oyun hakkında merak edilen noktalardan birisi olan PS 4 Pro grafikleri görünümü, oyuncularla paylaşıldı.

Geçtiğimiz ay içerisinde oyuncularıyla buluşan Watch Dogs 2, beklenen oyunlardan birisiydi. Ubisoft Montreal tarafından geliştiriciliği üstlenilen oyun, aksiyon macera türündeki oyunlar anlamında tercih edilen isimler arasında. Oyunun beklenen serisi Watch Dogs 2'nin oyun dünyasındaki yerini almasıyla beraber, oyuncular oyunun diğer platformlardaki grafikleri konusunda merak yaşadılar. En çok merak edilen platformlardan birisi de, PS 4'ün yeni konsolu PS 4 Pro'ydu. Geçtiğimiz günlerde, Twitch'te yapılan canlı yayınla, bu konudaki meraklar giderildi.

Watch Dogs 2, geçtiğimiz ay içerisinde 15 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirerek, oyuncularıyla buluşmuştu. Oyuncuların, oyunun diğer platformlardaki grafikleri merak ettiği gibi, en çok PS 4 Pro'daki grafikler merak ediliyordu. PS 4 Pro'nun yeni çıkmış olması ve oyun konsolu hakkında Sony'nin iddialı konuşması, oyuncuların meraklarını daha da arttırmıştı. Twitch, oyuncuların bu konudaki meraklarını gidermesinde yardımcı oldu. Canlı yayınlarına devam eden Twitch, geçtiğimiz günlerde canlı yayında oyunculara Watch Dogs 2'yi sundu. Twitch, yaptığı farklı oyun yayınlarıyla, oyuncuların oyunu almadan ya da oynayamayan oyuncuların fikir edinebilmesi adına yaptığı canlı yayınlarıyla oyuncuları bilgilendiriyor. Yaptığı canlı yayınla, oyuncular Watch Dogs 2'nin grafikleri hakkında da bilgi sahibi oldu.

Twitch'in canlı yayınından anlaşıldığı kadarıyla, Watch Dogs 2'nin PS 4 Pro'daki grafikleri oldukça kaliteli ve oyuncuların beklentilerini karşılayacak düzeyde. PS 4 Pro'nun PS 4'ten farkı; PS 4 HD çözünürlükte sunarken, PS 4 Pro'da 4K çözünürlüğünde oyunu oyuncualara sunuyor.

 





PAYLAŞ