Watch Dogs 2 ilk notlarını aldı - Haberler - indir.com

Watch Dogs 2 ilk notlarını aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-24 11:55:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Watch Dogs'un bu yıl ikinci serisi oyunculara duyurulmuştu. Yeni seri Watch Dogs 2'nin yayınlanmasının ardından, oyunun ilk inceleme puanları da yayınlandı.

Piyasaya ilk olarak 2014 tarihinde sürülen Ubisoft Montreal'ın geliştirdiği Watch Dogs, Chicago şehrinde geçen ve teknolojiyi konu edinerek bilgisayar korsanlarını oyunda işleyen bir video oyunu olarak piyasaya sunulmuştu. Oyunun ilk serisinde oyuncular bazı hatalar bulsalar da sevilen bir oyun olmayı başardı. İlk seride oyuncular grafik anlamında bazı  problemler yaşadılar. Yeni seriden ise herkes umutluydu. Oyunun yeni çıkan serisi Watch Dogs 2 hakkında ilk inceleme puanları paylaşıldı. Puanlara bakıldığında, ilk oyuna kıyasla Watch Dogs 2'nin daha iyi puanlar aldığı görüldü.

Ubisoft'un 2012 yılında duyurduğu ve 2014 yılında piyasaya sürdüğü oyunu Watch Dogs'un devam serisi oyuncularla buluştu. İlk seride oyuncuların grafik konusunda bazı şikayetleri olmuştu. Watch Dogs, sistem gereksinimleri anlamında oyunculardan beklentiyi yüksek tuttuğu için grafik anlamında oyuncular sıkıntı yaşamıştı. Bu oyunun oyuncuları hayal kırıklığına uğratmasının ardından, bu yıl yayınladığı Watch Dogs 2'ye tüm zamanını ayırarak ilk seride yaşananları telafi etmeye yoğunlaştı. Bu yoğunluk Ubisoft'a isteneni verdi ve yayınlanan ilk inceleme puanlarından güzel sonuçlar elde edildi. Yayınlanan ilk inceleme puanları şu şekilde;

Polygon ' 8

GameReactor ' 9

SegmentNext ' 9

IGN ' henüz inceleme aşamasında

Eurogamer Italy ' 8

God is a Geek ' 9

We Got This Covered ' henüz inceleme aşamasında

GameSpot ' henüz inceleme aşamasında

IBTimes UK ' 4.5/5

The Sixth Axis ' 9

USGamer ' henüz inceleme aşamasında

Xbox Achievements ' 8.5

Pocket Lint ' 4/5

GamesRadar+ ' henüz inceleme aşamasında

Forbes ' 9

Metro ' 8

Attack of the Fanboy ' 4/5

 





PAYLAŞ