Washio ile Kuru Temizleme Hizmeti Mobil Platformlara Taşındı - Haberler - indir.com

Washio ile Kuru Temizleme Hizmeti Mobil Platformlara Taşındı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Şimdilik ABD' nin Los Angeles ve San Francisco eyaletlerinin bazı bölgelerinde kuru temizleme hizmeti veren Washio' ya ait iOS ve Android uygulaması üzerinden temizletmek istediğiniz kıyafetlerinizin kapınızdan alınması için ekip üyelerinden birisini adresinize çağırabilirsiniz.

Kuru temizleme alanındaki bazı eksiklikleri görerek bunu fırsata dönüştürmek isteyen Washio Inc. firması tarafından geliştirilmiş olan Washio mobil uygulamasını Apple Store ve Google Play uygulama marketleri üzerinden kullanıcılara sundu. Bu uygulama sayesinde Washio' nun ninjalar adı ile isimlendirdiği ekip üyelerini temizletmek istediğiniz kıyafetleri almaları için adresinize çağırabiliyorsunuz. Adrese gelen ekip üyesine kıyafetinizi teslim ettikten sonra 24 saat içerisinde Washio' nun çalışanları kıyafetlerinizi tekrar kapınıza kadar getiriyor. Uygulama ile de bu 24 saatlik süre boyunca kuru temizleme için vermiş olduğunuz kıyafetlerinizin durumunu anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

Washio' da minimum sipariş bedeli ise 20 dolar olarak belirlenmiş durumda. Washio' nun Twitter hesabı üzerindeki müşteri yorumlarına baktığımızda ise bu hizmet sayesinde müşteriler son derece memnun gibi görünüyor. Ayrıca uygulama üzerinden verilen kuru temizleme siparişlerinde ninjalar ellerinde kurabiyeler ile adresinize geliyorlar.

Şimdilik sadece ABD? de faaliyet gösterse de yakın bir zamanda da ülkemizde hizmet verebileceğini umut ettiğimiz Washio? nun Android ve iOS mobil uygulamalarını incelemek ya da denemek istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanarak indirebilirsiniz.

Android için Washio indir

iOS için Washio indir

 





PAYLAŞ