Wargaming VR, VR dünyasına World of Tanks VR ile çıkış yapıyor - Haberler - indir.com

Wargaming VR, VR dünyasına World of Tanks VR ile çıkış yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-25 14:55:48
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

World of serisiyle oyun dünyasında adından sıkça söz ettiren şirketlerden Wargaming, şimdi de VR pazarına girmeye hazırlanıyor. Wargaming,  VRTech ile bir anlaşmaya imza attığını ve Neurogaming'i duyurarak, VR pazarına girişini yaptı. VR oyun üreticisi ve tedarikçisi olan Neurogaming'in, üzerinde çalıştığı ilk oyun da belli oldu. Wargaming'in VR ilk oyununun World of Tanks VR olacağı öğrenildi. Neurogaming'in şirket merkezi, Kıbrıs Lefkoşa'da olacak. Bağlı geliştirici stüdyoları ise Moskova'da bulunacak. 75 kişilik bir ekiple çalışan Neurogaming'in, ilerleyen zamanlarda, Amsterdam ve New York'ta da ofis açmayı hedeflediği söylendi.

World of Tanks'in yaratıcı ekibinden ve artık aynı zamanda Neurogaming'in stratejik danışmanı olan Slava Makarov, bu anlaşmaya dair; 'Lokasyon bazlı VR aracılığıyla sanal gerçeklik deneyimini son kullanıcı için çok daha erişilebilir bir şekilde ve uygun fiyatlı sunabilmekteyiz. Sanal gerçeklik deneyiminin kısa süreli değil devamlılığı olan, arkadaşlarla eş zamanlı oynanabilen ve rekabetçi unsurlar içeren bir yapıda olmasını hedefliyoruz. World of Tanks gibi bir fikri mülkiyet ile çalışmak ve oyunun 180 milyona varan topluluğuna yönelik bir VR deneyimi geliştirmek ise bizim için çok büyük ve heyecan verici bir fırsat.' açıklamasında bulundu.

Neurogaming, VR oyunlarını alışveriş merkezi ve sinemalarda ölçeklenebilir ortamlarda, lokasyon bazlı istasyonlarla sunuyor. Şirket, 2017 yılı içerisinde Bağımsız Devletler Topluluğu'nda 36 farklı noktada 180 binden fazla oyuncuya VR deneyimini yaşattı ve VR eğlence sistemlerini multiplayer bir deneyime ve eSpor alanlarına dönüştürmeyi hedefliyor.





PAYLAŞ