Warez tema nedir? - Haberler - indir.com

Warez tema nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 22:01:03
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu içerik  " warez tema nedir ? " sorusunu cevaplar ve warez tema kullanımının zararlarını açıklar.

Warez tema nedir ? 

Warez tema para ile lisanslı tema dosyalarının alınıp, kötü niyetli bilgisayar korsanları tarafından çeşitli sistem ve ayar değişiklikleri ile ücretsiz dağılması sonucunda ulaşacağınız temadır. Lisanslama ve yasal satış platformlarında 60 dolara satılan temanın full versiyonun dosyalarını internette kısa bir araştırma ile bulabiliyorsanız. bu birilerinin sizin onu bulmanızı istediği içindir. 

Binlerce WordPress Sitesi Engellendi!Binlerce WordPress Sitesi Engellendi!

Warez tema kullanımını yasal olarak ele aldığımızda  lisanslı bir ürünü çalıp kullandığınız için bir telif hakkı ihlali söz konusudur. Ve bu ihlalin sonucunda çok çok fazla miktarda ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Warez temaların kodları ile oynanır ve içerisine kötü amaçlı yazılımlar eklenir. Warez bir tema kullanıyorsanız her şey normal gibi görünsede , siteniz kullanıcı bilgilerini çalan bir sistem olarak çalışıyor olabilir. Temayı kimin sunduğunu nasıl sunduğunu bilemezsiniz. Başınıza gelebilecek şeyler tahmin ettiğinizden çok fazla olabilir. Alıp kullandığını ve sorun yaşamadığını söylemeyen insanlar olabilir ama kesinlikle itibar edilmemesi gereken bir durumdur.

Günümüzde çok iyi temaların ücretleri bile 100 doları aşmamakta,10 dolara 20 dolara bile çok iyi temalar mevcut. Bu kadar az bir parayı ödememek için sitenizi bir hırsızın yeni durağı haline getirmenin ve telif hakkı ihlal edip kendinizi çok büyük sıkıntılara sokmanın hiçbir anlamı yoktur.


İlgili uygulamalar
Twitter WordPress Eklentisi Yayınlandı!Twitter WordPress Eklentisi Yayınlandı!

Türkiye'nin ilk siber güvenlik lisesi


PAYLAŞ