WannaCry Virüsü'nün Kesin Çözümü - Haberler - indir.com

WannaCry Virüsü'nün Kesin Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-16 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilindiği üzere Cuma gününden beri dünyaya yayılmaya devam eden WannaCry siber saldırısı birçok sistemi ele geçirmeye devam ediyor. Birçok şirketin ve kurumsal bölgelerin işleyişini aksatan ve durduran bu WannaCrypt3r 2.0 virüsünün tahminlere göre topladığı fidye rakamı 110 bitcoin rakamlarına erişti. Ülkemizde de bir kısım kitleyi etkileyen bu virüs WannaCry olarak isimlendiriliyor ve son olaral WannaCryp3r 2.0 versiyonu ortaya çıkmış durumda. İfade edilene göre bulaşan sistemleri kurtarmak adına fidye isteyen saldırganlar şuan için 194 bin dolar rakamlarında fidye toplamış durumda.

WannaCry Virüs Çözümü

ABD bölgesinde kargo şirketi FedEx, Rus devlet daireleri ve İspanyol telekominasyon şirketleri gibi kurumsal noktaları etkileyen bu virüs için sizlere yerli ve güçlü üretimlerden birisi olan DevSecure Antivirüs yazılımını önerebiliriz. Hali hazırda Microsoft tarafından yapılan açıklama ile sistemlerin güncel tutulması önerilirken birde Windows güvenlik paketleri yayınlanmıştı. Ancak ek antivirüs yazılımları ile sistemlerinizi bu gibi zararlı yazılımlardan en iyi bir şekilde koruyabilirsiniz.

Sizlere önerebileceğimiz olan antivirüs programı olan DevSecure'dan bahsedecek olursak, bu yazılım masaüstü bilgisayarlar için uyumlu olup sade ve basit arayüzü ile kolay bir kullanım sunuyor. 64 Bit desteği sayesinde sorunsuz bir şekilde çalışan bu yazılımda bulunan tarayıcı koruma kalkanı ile arama motorlarından gelebilecek olan zararlı içeriklerin önüne geçebiliyor. Sistem hızınıza göre otomatik olarak çalışan bu yazılım herhangi bir yavaşlama ve aksama göstermeden bilgisayarınızı WannaCry gibi benzeri kötü yazılımlardan koruyacaktır. Ayrıca solucan virüsleri gibi USB kötülüklerinden de anında tespit edebilen bu antivirüs programını tercih edebilirsiniz.

Özellikle son zamanlarda artan tarayıcı virüslerine karşı olarak çok yönlü bir koruma sunan DevSecure Antivirüs yazılımı bu noktada kapsamlı bir koruma sunarak tarayıcınızda oluşabilecek sorunları kolay bir şekilde aşabilirsiniz. Sizde WannaCry gibi kötü yazılımlardan korunmak adına devlopsoft-it.com adresinden bu antivirüs yazılımını indirebilirsiniz.





PAYLAŞ