Walkonomics, Adres Sorma Devrine Son Veriyor - Haberler - indir.com

Walkonomics, Adres Sorma Devrine Son Veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bilmediğiniz herhangi bir semt ya da şehirde ihtiyaç duyduğunuz bir mekana ulaşmak için kullanabileceğiniz Walkonomics, bulunduğunuz konuma sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan mekanları size göstererek yaşamınızı daha kolay bir hale getirebiliyor.

Kullanıcıların bilmedikleri yerlerde başkalarına adres sorarak yanlış yönlendirmelere maruz kalmalarını engellemek amacıyla geliştirilen mobil uygulama Walkonomics, lokasyon verilerine göre çalışan ve bulunulan konuma sadece 5 dakikalık yürüme mesafesi içerisinde yer alan ihtiyaca yönelik tüm mekanları harita üzerinde göstererek adres tarifi yapabilen ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Walkonomics

Şu an için Londra, Manhattan, San Francisco ve Toronto'da kullanılabilen uygulama, her ne kadar ülkemizdeki adres ve mekan bilgilerini içermese de 'Walkhood' adı verilen özellik sayesinde, bilmediğiniz bir semtte veya farklı bir ülkede sadece 5 dakika yürüyerek ulaşabileceğiniz her türlü noktayı görebilirsiniz.

Dünya üzerindeki 150 milyondan fazla cadde bilgisini veritabanında bulunduran OpenStreetMap üzerine kurulu olan Walkonomics, gerçek zamanlı yönlendirme yaparak, mekan bilgilerini akıllı cihazlara çekmekte ve bu sayede de kullanıcıların yaşamlarını daha kolay bir hale getirebilmektedir.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılabilen Walkonomics uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ