Voly; Her şey Bir Göz Kırpma ile Başlar! - Haberler - indir.com

Voly; Her şey Bir Göz Kırpma ile Başlar!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-24 15:00:45
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

''Her şey Bir Göz Kırpma ile Başlar!'' mottosuyla Türkiye'de geliştirilen Voly, lokasyon bazlı çalışan ve kullanıcıların daha önce aynı mekanlarda bir arada oldukları insanlarla karşılaşma geçmişlerini kaydeden ücretsiz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Yaklaşık 15 gün önce hizmet vermeye başlayan servis yeni insanlarla tanışıp onlarla mesajlaşmanıza imkan tanıdığı gibi siz farkında olmadan geçmişte aynı mekanda bulunduğunuz kişilerden sizi haberdar edebiliyor.

Voly

Türk geliştiriciler tarafından hayata geçirilen Voly için kısaca 'karşılaşma geçmişi' sunan bir uygulama diyebiliriz. Uygulamayı kullanabilmeniz için Facebook hesabınızın olması gerekiyor ve üyeliğinizi de bu hesapla yapabiliyorsunuz. Üyelik işleminden sonra uygulama Facebook arkadaşlarınızı listeliyor. Bunun dışında ise lokasyon bazlı olarak etrafınızdaki kişileri de görmenizi sağlıyor.

Voly sayesinde diğer kullanıcılar ile özel mesaj yoluyla konuşarak, yeni arkadaşlıklar kurabiliyorsunuz. Buna ek olarak da karşınızdaki kullanıcı ile olan karşılaşma geçmişinizi görebiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olan ve önünde ilerleyecek daha çok yolu olan sosyal ağ Voly şimdilik iOS cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ