Volkswagen'e Siri Desteği Geliyor! - Haberler - indir.com

Volkswagen'e Siri Desteği Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 16:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Volkswagen Car-Net App-Connect sistemi ile birlikte akıllı telefon uygulamalarını araba içerisindeki gösterge ekranına yansıtmak için diğer standların yanı sıra Apple CarPlay desteğini sunuyor. Fakat Alman otomobil üreticisi Volkswagen, bağlantılı araçların gelişimi adına çalışmalar yaptığını ve Car-Net mobil uygulamasının artık Siri ses komutlarını da desteklediğini söyledi.

Volkswagen'e Siri Desteği Geliyor!

Volkswagen'in bu desteği ile birlikte Apple'ın sesli asistanını kullanarak birçok işlem yapabileceksiniz. Örneğin Siri sayesinde aracınızı kilitleyebilecek, kilitleri açabilecek, korna çalabilecek, ışıkları yakıp kapatabilecek ve aracınızın ne kadar yakıtı kaldığını ve bu yakıt ile beraber ne kadar ileriye gidebileceğini görebileceksiniz. Ayrıca uygulama sayesinde elektrikli aracın şarjını başlatmak ve durdurmak için, buz çözücüyü çalıştırmak için ve klimayı kontrol etmek için ve aracınızı sabahları bulmak için bazı kısayollar eklendi. Bildiğiniz üzere Siri ile birlikte hem telefonlarda hem de tabletlerde birçok işlemler yapılabiliyor. Bu sesli asistanı Volkswagen aracına uygulayarak birçok özelliğe kavuşabilirsiniz. Sesli asistan özelliği şu anda sadece iOS 12 kullanan Apple cihazlara ve Tiguan Crossover da dahil olmak üzere bazı seçili Volkswagen modellerinde kullanılacak.

Araç Performansı Takip Uygulaması: Volkswagen RaceApp (Video)Araç Performansı Takip Uygulaması: Volkswagen RaceApp (Video)

Bu yüzden tüm Volkswagen araçlarında kullanılmayacak olan özellik, kullanıcıların oldukça hoşuna gitmiş. Diğer firmalarında böyle sesli asistanları araçlarına getirmeleri ilerleyen zamanlarda gündemimize gelebilir. Tüm teknolojik haberler için bizi takipte kalın.


Volkswagen, İletişim Kanallarına LinkedIn'i de Ekledi!Volkswagen, İletişim Kanallarına LinkedIn'i de Ekledi!
Volkswagen Elektrikli Scooter Last Mile Surfer'ı Duyurdu!Volkswagen Elektrikli Scooter Last Mile Surfer'ı Duyurdu!
Volkswagen POLO R WRC Fragmanı YayınlandıVolkswagen POLO R WRC Fragmanı Yayınlandı

PAYLAŞ