Volkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası Açıyor - Haberler - indir.com

Volkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası Açıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 12:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Elektrikli otomobil pazarına giriş konusunda tüm otomobil şirketleri önemli adımlar atıyor. Özellikle son dönemlerde Audi, BMW gibi devasa otomobil şirketleri öyle tasarımlar sunuyorlar ki sanki bilim-kurgu filmlerinden çıkmış gibi. Volkswagen firması da elektrikli otomobil konusunda önemli adımlar atıyor.

Volkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası Açıyor

Araç Performansı Takip Uygulaması: Volkswagen RaceApp (Video)Araç Performansı Takip Uygulaması: Volkswagen RaceApp (Video)

Volkswagen şirketi Cuma günü yaptığı bir açıklamada, modüler elektrikli sürücü kiti platformunu kullanan araçlar için Şangay yakınında bir tesis kurmayı planladığını belirtti. Çin pazarının otomobiller konusunda oldukça önemli olduğu vurgulayan Volkswagen şirketinin yönetim kurulu başkanı Herbert Diess, "Yeni açılacak tesis sayesinde Çin'de bulunan müşterilerimiz için son teknoloji ürünü elektrikli araçları kolayca üretebileceğiz" şeklinde bir açıklama yaptı. Volkswagen bu yeni fabrikasında tamamen çevre dostu olacak. Şirket su kirliliğini en aza indirmek ve karbondioksit çıkışını azaltmak için 27 farklı teknolojiyi kullanacak. Bu yeni farklı fabrika çevreye en az etki edecek şekilde inşa edilecek. 

Ayrıca iş güvenliği konusunda verimliliği arttırmak isteyen şirket, 1400'den fazla gelişmiş robot kullanacağını açıkladı. Şirketin elektrikli otomobil konusunda önemli ve güzel çalışmaları olduğunu da belirtmemizde fayda var.


Volkswagen, İletişim Kanallarına LinkedIn'i de Ekledi!Volkswagen, İletişim Kanallarına LinkedIn'i de Ekledi!
Volkswagen Elektrikli Scooter Last Mile Surfer'ı Duyurdu!Volkswagen Elektrikli Scooter Last Mile Surfer'ı Duyurdu!
Volkswagen POLO R WRC Fragmanı YayınlandıVolkswagen POLO R WRC Fragmanı Yayınlandı

PAYLAŞ