Vodafone Pay yaş sınırı olmadan geliyor - Haberler - indir.com

Vodafone Pay yaş sınırı olmadan geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 10:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Virüs salgını sonrasında mobil ödeme çözümlerinin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Paraya dokunmaya gerek kalmadan ödeme yapmayı sağlayan bu çözümlere Vodafone Pay ile bir yenisi daha eklendi.

Vodafone Pay fiziksel kart olarak temin edilebiliyor!

Sosyal ödeme özelliği sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte katılmış olduğunuz etkinliklerin harcamalarını ortak bir şekilde ödeyebiliyorsunuz. Örneğin doğum günü için yapılan harcamayı 4 arkadaş aralarında ödemeye karar verilebiliyor ve  sosyal medya üzerinden kimin ne kadar borcu kaldığı görülebiliyor. 

Bitexen ve Fibabanka arasında yeni bir iş birliği başladıBitexen ve Fibabanka arasında yeni bir iş birliği başladı

Vodafone’un bu mobil ödeme sistemi ile 7/24 para transferi yapabiliyorsunuz.

18 yaş sınırı bulunmayan Vodafone Pay’i 12 yaş üstü herkes kullanabiliyor ve istediği takdirde fiziksel kart temin edebiliyor. Kredi kartı özelliği taşımayan bu ön ödemeli kartlar, Vodafone mağazalarından temin edilebilecek. 2020/21 mali yılı içerisinde 1 milyon Vodafone Pay kullanıcısına ulaşılması hedefleniyor.

Vodafone Pay ile bankalara 7/24 para transferi yapılabilecek!

DenizBank ve VISA  ortaklığında geliştirilmiş olan Vodafone Pay mobil ödeme hizmetinde şu an da bulunmayan fakat yakın zaman sonra kullanıma sunulması beklenilen birçok özellik yer alıyor. Kısaca bu özelliklerden bahsedelim.

Fiziksel kart aracılığı ile temassız olarak ödeme yapılması ve İstanbul Kart - Ankara Kart gibi ulaşım kartlarına bakiye yükleme gelecek olan ilk özellikler arasında yer alıyor.  Vodafone faturalarına ek olarak elektrik, su, doğalgaz gibi hizmetlerin faturalarını ödemenin yanı sıra, oyunlar için e-pin satın almak mümkün hale gelecek. Bunlara ek olarak bankalara 7/24 IBAN ile para transferi yapılabilecek.


Fibabanka, kendi yatırım şirketi Finberg üzerinden yatırımla birlikte Getir'e yatırım yaptıFibabanka, kendi yatırım şirketi Finberg üzerinden yatırımla birlikte Getir'e yatırım yaptı

PAYLAŞ