Vodafone operatör adını

Vodafone operatör adını " #HayatEveSığar" olarak değiştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkileri de giderek devam eden bugünlerde sosyal medyada düzenlenen destek kampanyaları büyük ses getirmeye devam ediyor. Söz konusu bu kampanyalar kapsamında destek vermeye devam eden Vodafone, akıllı cihazların üst kısmında görülen operatör adını "HayatEveSigar" şeklinde değiştirdi. Corona virüs salgını ile mücadele tüm dünyada devam ederken sosyal medya ortamında düzenlenen kampanyalar sürecin olumlu bir şekilde yönetilmesi konusunda katkı sağlıyor. Ünlü isimlerden popüler markalardan kadar bir kurum destek kampanyaları ile mücadelede farkındalık sağlamaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde #EvdeKal etiketi ile başlatılan bu kampanya, olumlu anlamda oldukça ses getirmiş ve aynı zamanda internet ortamında da evde kalmanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmiştir. Şu an ise sosyal medya platformlarında #HayatEveSığar etiketiyle bir kampanya başlatıldı.

Apple Corona virüsü için yeni bir önlem alıyor!Apple Corona virüsü için yeni bir önlem alıyor!

Vodafone #HayatEveSigar olarak operatör adını değiştirdi

Akıllı cep telefonunuzun sol üst köşesinde operatör adı yerine HayatEveSigar metnini görebilirsiniz. #EvdeKal kampanyasına ilk günden itibaren destek vermesi ile adından söz ettiren Vodafone, bu sayede bir kez daha evde kalmanın önemine dikkat çekmiş oldu. Vodafone hattını kullanan kullanıcılar, telefonlarının operatör adının yazdığı kısma baktıklarında 'HayatEveSigar' metnini görecekler. Ünlü sanatçı Mazhar Alanson'dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya varana kadar herkesin destek vermiş olduğu bu kampanya, Twitter'da gündemin üst sıralarına yer aldı. Corona virüs salgını ile mücadele için başlatılmış olan bu kampanyalara yenilerinin eklenip eklenmeyeceği ise gelecek günlerde belli olacak bir durumdur. 

 


Corona virüsü takip uygulamasında fidye yazılımı bulunduğu ortaya çıktı!Corona virüsü takip uygulamasında fidye yazılımı bulunduğu ortaya çıktı!
WhatsApp için özel bir Corona virüs sayfası hazırladıWhatsApp için özel bir Corona virüs sayfası hazırladı
Huawei Cloud Corona virüsü için kolları sıvadıHuawei Cloud Corona virüsü için kolları sıvadı

PAYLAŞ