VLC Player Çok Yakında Android TV'ye Geliyor! - Haberler - indir.com

VLC Player Çok Yakında Android TV'ye Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sınırsız format desteğiyle dünyanın en çok kullanılan medya oynatıcısı VLC Player çok yakında Android TV'ye geliyor. Android TV platformunda da her medya formatını destekleyecek olan VLC, kullanıcılara video izlemekten daha fazlasını sunacak.

Hemen hemen tüm platformlarda geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan VLC, Android TV sürümüyle kullanım alanını daha da genişletmeyi hedefliyor. İlk defa Windows 8 kullanıcılarına sunulan VLC Player, sonrasında Android ve geçen günlerde de Windows Phone kullanıcılarına sunulmuştu.

VLC for Android TV

Şimdilerde ise VLC, Android TV platformunda yer almak için gün sayıyor. Her medya formatını destekleyecek olan VLC'nin Android TV sürümü, önümüzdeki günlerde BETA olarak yayınlanacak. Material Design ile tasarlanmış sade bir arayüzle gelecek olan uygulamanın kısa bir zaman içinde resmen duyurulması bekleniyor.

Android TV'de yer alacak olan VLC Player için Gigaom kaynağı bir önizleme videosu paylaştı. Aşağıdan izleyebileceğiniz videoda VLC Android TV uygulamasının video ve ses oynatma özelliklerini görebilirsiniz.

VLC Player'ın mobil ve masaüstü uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ