VLC Media Player Android için Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

VLC Media Player Android için Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Masaüstü kullanıcıları arasında en çok kullanılan medya oynatıcılardan birisi olan VLC medya oynatıcısı, VLC for Android adıyla Google Play Store'da indirmeye sunuldu.

Daha evvelden Beta olarak kullanıma sunulan ancak Android 5.0 Lollipop'un çıkışından sonra geliştirici ekibin hızlı çalışması sonucunda BETA sürümden çıkarak tamamen hazır hale getirildi. VLC sayesinde, Android cihazlarınız üzerinden sorunsuz bir şekilde video izleyebilir ve müzikleri dinleyebilirsiniz.

VLC for Android

Düşük kaynak tüketimiyle tercih edilen VLC, Android tarafından da bu özelliğini devam ettiriyor. Uygulama müzik dinlerken ya da video izlerken cihazınızın pil tüketimini minimum oranda etkiliyor.

Masaüstünde kullanılan sürümünde olduğu gibi internet yayınlarını da destekleyen VLC for Android, bu sayede mobi cihazınız üzerinden internet radyolarını dinlemenize de imkan tanıyor. Uygulama ile kendi müzik veya video kitaplığınızı da oluşturabilirsiniz.

VLC for Android

Videolar için dublaj seçenekleri ve altyazı desteği de sunabilen VLC for Android uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan VLC for Android tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




VLC for Android Tanıtım Videosu


PAYLAŞ