VLC Android Üzerinden ChromeCast’e nasıl bağlanır?     - Haberler - indir.com

VLC Android Üzerinden ChromeCast’e nasıl bağlanır?    

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 14:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

VLC uygulaması için geliştirilen Android mobil uygulaması, kullanıcıların pek çok işlemi yapmasına imkan tanıyor. Sadece medya içeriklerinin izlenmesi adına değil, bu işlevinin dışında ChromeCast gibi farklı işlevleri bulunan VLC Android uygulaması, size bu konuda büyük kolaylık sağlayacaktır. 

Google Home cihazı hangi uygulamaları ve programları destekliyor?

VLC bugün itibari ile 3 milyar indirmeye ulaşacak!VLC bugün itibari ile 3 milyar indirmeye ulaşacak!

VLC’nin bu özelliğinden yararlanmanız, telefonunuzun ChromeCast desteği bulunan bir cihaza aktarılmasını sağlayacaktır. Video ya da diğer medya içeriklerini böylece aktarım yaptığınız ekranda kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. ChromeCast bir nevi kablolu bağlantı olduğu gibi bu işlemleri kablo olmaksızın yapılmasını sağlayacaktır.

Android sisteminde VLC üzerinden ChromeCast’e nasıl bağlanır?

VLC Android uygulamasını kullanarak ChromeCast bağlantısını kullanmak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları kullanmanız gerekmektedir.  Uygulamayı kurduktan sonra kullanıma hazır hale getirin.

Daha sonrasında hangi video ya da içeriğe ulaşmak istiyorsanız telefonunuzdan o içeriğe ulaşın. Ardından sağ üst köşede yer alan yayın simgesine tıklayın.  ChromeCast bağlantısı bu simge itibari ile başlayacaktır. Eşleşen cihaz üzerinde kolay bir şekilde içeriği göstermeye başlayabilirsiniz. 

Amazon Music'e Chromecast Desteği Geliyor


3 milyar indirmeye ulaşan VLC Player rekora gidiyor3 milyar indirmeye ulaşan VLC Player rekora gidiyor

PAYLAŞ