Vivo'nun yeni akıllı telefonları yolda! - Haberler - indir.com

Vivo'nun yeni akıllı telefonları yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının son dönemde dikkat çeken teknoloji üreticisi olan Vivo’nun yeni akıllı telefon modeli Vivo X50 Lite ilk defa resmi sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Modelin sertifikasyon sitesinde ortaya çıkması ile beraber bazı özellikleri ile beraber Wi-Fi Alliance ve GCF’deki belgeleri de ortaya çıkmış oldu. Telefon pazarında son dönemde başarılı akıllı telefon modelleri sunan Vivo, bugüne kadar sunduğu uygun fiyatlı modellerdeki üst seviye özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni akıllı telefon modeli Vivo X50 Lite cihazına dair detaylar karşımıza geldi. Bazı sertifikasyon sitelerinde ortaya çıkan Vivo’nun bu yeni modeli üzerindeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Vivo X50 Lite modelinin X50 serisi kapsamında sunulması bekleniyor.

Vivo X50 Lite ortaya çıktı

Vivo Apex 2020 özellikleri belli olduVivo Apex 2020 özellikleri belli oldu

Vivo X50 serisinde yer alacak olan modeller X50 ve X50 Pro cihazları, geçtiğimiz günlerde marka haklarına sahip oldular. Bugün ortaya çıkan gelişmeler ise Vivo X50 Lite modelinin V1397 model numarası ile sertifikasyon sitesinde ortaya çıktığını gösteriyor. GCF internet sitesi Vivo X50 Lite’in resmi adını doğrularken, WiFi Alliance ise cihazın Android 10 işletim sistemi ile pazara sürüleceğini işaret ediyor. Bununla beraber Vivo X50 Lite’ın çift bantlı 5G bağlantı teknolojisine desteği de olacak. Cihaz hakkında bilinen detaylar bunlardan ibaret olurken, yeni akıllı telefondaki işlemci modeli, RAM miktarı ve kaç GB depolamaya sahip olacağı gibi detaylar şuan için bilinmiyor.

Ayrıca ekran, kamera ve pil gibi detaylarda ortaya çıkmış değil. Vivo X50 Lite modelinin X50 serisinde yer alması ve önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Özelliklerine dair bilgi sahibi olmadığımız bu modelin tanıtımı ile beraber tüm detayları netleşmesi bekleniyor. Ayrıca cihazın fiyatı ile piyasada dikkat çekmesi bekleniyor.


Vivo Z6 5G kamera özellikleri resmileşti!Vivo Z6 5G kamera özellikleri resmileşti!
Vivo NEX 3s 5G resmi tanıtım videosu yayınlandı!Vivo NEX 3s 5G resmi tanıtım videosu yayınlandı!

PAYLAŞ