Vivo'dan Sıradışı Bir Akıllı Telefon Modeli Geliyor - Haberler - indir.com

Vivo'dan Sıradışı Bir Akıllı Telefon Modeli Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 yılında oldukça ilginç yapıya sahip akıllı telefonlar görmeye başlayacağız gibi duruyor. Başta katlanabilir akıllı telefonların ön planda olduğu bir yıl olacakken bu kapsamda Samsung olmak üzere birçok markanın çalışma ve geliştirmeleri sürüyor. Çinli üreticilerden de bu yönde bir atılım beklenirken şimdi bu isimlerden birisi olan Vivo tarafından bu zamana kadar hiçbir akıllı telefon ile benzerlik göstermeyen yepyeni bir cihaz ortaya çıktı. Ice Universe tarafından sızdırılan bu yeni model Vivo The Waterdrop olarak adlandırılıyor ve bir prototip model olduğu düşünülüyor. Modelin özel bir tasarıma sahip olduğu gözükürken atılan tweet’e göre kullanıcıların akıllı telefon algısını baştan yaratacak bir cihaz olması bekleniyor.

Vivo’dan İlginç Yapıya Sahip Akıllı Telefon

Çift Ekranlı Vivo Nex Dual Edition TanıtıldıÇift Ekranlı Vivo Nex Dual Edition Tanıtıldı

 

vivo "The Waterdrop" second photo, side view, what did you find? pic.twitter.com/1XZdPd7xKq — Ice universe (@UniverseIce) 10 Ocak 2019

 

 

Cihaz bu kadar iddialı gelirken modelin nasıl bir yenilik veya telefon alışkanlığında değişiklik yapacağı detaylar henüz belli olmuş değil. Ortaya çıkan görsele göre bu yeni modelin sadece kasasının ufak bir bölümü gözüküyor. Sızıntı kaynağı olan Ice Universe’e göre The Waterdrop kod adına sahip bu akıllı telefonun 2006’da yayınlanmış olan üç cisim problemi adlı bir romandan esinlendiği ifade ediliyor. Kitap içerisinde bulunan kozmik dedöktörler Waterdrop olarak adlandırılıyor. Buna göre benzer bir tasarımın Vivo tarafından yeni tanıtılacak olan modelinde kullanılması ön görülüyor. Diğer yandan beklentilere göre bu modelin bugüne kadar çıkmış hiçbir akıllı telefona benzemediği de ifade ediliyor.

Vivo Y93s tanıtıldı. İşte özellikleri!

Sızan görsel doğrultusunda bu modelin bir giriş bağlantısına sahip olmadığı gözüküyor. Tasarım bir hayli şık görünürken önümüzdeki ay gerçekleşecek olan MWC 2019 kapsamında bu ilginç ürünün duyurulması bekleniyor.


Snapdragon 855 işlemcisine sahip Vivo Nex 5G görüntülendi!Snapdragon 855 işlemcisine sahip Vivo Nex 5G görüntülendi!
Çift Ekranlı Vivo NEX İçin Uygun Fiyatlı Versiyon GeliyorÇift Ekranlı Vivo NEX İçin Uygun Fiyatlı Versiyon Geliyor
2019 Model Hızlı Şarjlı Asus VivoBook Serisi Duyuruldu2019 Model Hızlı Şarjlı Asus VivoBook Serisi Duyuruldu

PAYLAŞ