Vivo yeni TWS 2 kablosuz kulaklıklarını duyurdu - Haberler - indir.com

Vivo yeni TWS 2 kablosuz kulaklıklarını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sadece akıllı telefon değil kablosuz kulaklık ve teknoloji ürünleri üreten şirket Vivo, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan yeni kablosuz kulaklık modelleri TWS 2 ve TWS 2e cihazlarını resmi olarak duyurdu. Nitekim uygun fiyatla gelen bu yeni kulaklıklar, uzun kullanım ömürleri ile dikkat çekecek gibi duruyor. Modellerin Türkiye pazarına girip girmeyeceği henüz bilinmezken, Vivo tarafından gerçekleştirilen etkinlikten bu yeni kablosuz kulaklık modelleri duyuruldu. TWS 2 ve TWS 2e olarak adlandırılan yeni kablosuz kulaklıklar, özelliklerinin yanı sıra fiyat etiketi ile dikkat çekecek gibi duruyor.

TWS 2 modeli şirketin ilk kez kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliğini kullandığını cihaz oluyor. 12.2 mm’lik dinamik sürücülere sahip olan bu kulaklık 40 desibele kadar gürültü engelleme özelliği sunuyor. aptX kodek desteği yer alan modelde DEEp-HD ses motoru da yer alırken, TWS 2 88 ms gecikme süresi ile mobil oyuncular tarafında da tercih edilebilir duruyor.

Resmi olarak tanıtılan Vivo Y12s 2021'in teknik özellikleriResmi olarak tanıtılan Vivo Y12s 2021'in teknik özellikleri

Yeni Vivo TWS 2 özellikleri ile dikkat çekiyor

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan bu kablosuz kulaklık modeli özellik aktif iken 4.5 saate kadar kesintisiz kullanım sunarken, gürültü engelleme özelliği kapalı olarak 8 saate kadar kullanım imkanı tanıyor. Şarj kutusu ile beraber ise 30 saate kadar kullanım süresi bulunuyor. 15 dakika şarj ile 4 saate kadar kesintisiz kullanım özeliği yer alan bu modelin Bluetooth 5.2 teknolojisi de bulunuyor. Vivo TWS 2e modeline baktığımızda, modelde aptX ve DEEP-HD ses motoru yer almıyor. Kutusu ile 27 saate kadar kullanım imkanı sunan bu kulaklık, TWS 2 modeli ile benzer tasarımda geliyor.

Model serisi 1 Haziran’da Çin’de satışa sunulacak. TWS 2e için 45 dolar, TWS 2 için ise 75 dolar fiyat belirlenmiş durumda.


Vivo V21 SE Geekbench'te ortaya çıktıVivo V21 SE Geekbench'te ortaya çıktı
Vivo, orta segment Y52'nin duyurusunu yaptıVivo, orta segment Y52'nin duyurusunu yaptı

PAYLAŞ