Vivo Y76s ve Vivo Y53L yakında tanıtılacak - Haberler - indir.com

Vivo Y76s ve Vivo Y53L yakında tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-11 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

 Ülkemizde fabrika açmaya hazırlanan Vivo uygun fiyatlı yeni iki telefon modelini duyuracak. Vivo Y76s ve Vivo Y53L adını taşıyan modellerin ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Son dönemlerde akıllı telefonlarıyla adından sıklıkla söz ettiren Vivo, geçtiğimiz haftalarda X60 serisini duyurmuş ve hemen ardından selfie kamerasıyla çıtayı yükselere taşıyan Vivo V21 modeliyle kullanıcılarına merhaba demişti. Ürün gamını hızla genişletmeye devam eden şirketin Vivo Y70, Vivo Y20 ve Vivo X51 modelleri ile satışta sunmasının ardından iki yeni model üzerinde çalışmaya başladığı öğrenildi. Giriş segmentte olacak bu cihazlar uygun fiyatlı akıllı telefon alıcılarını hedefleyecek.

120Hz ekranlı Vivo X60t tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı120Hz ekranlı Vivo X60t tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Sertifikasyon sürecinden geçen Vivo Y76s ve Vivo Y53L modeller hakkında henüz IMEI ve CEIR veri tabanlarında isimlerinden başka bilgi bulunmamakta.. CEIR (Central Equipment Identity Register) Hindistan’da telefonları takip etmek için oluşturulan bir sistem olduğundan bu cihazların Hindistan’da satışa sunulmasına kesin gözle bakabiliriz. Bunun yanı sıra ülkemizdeki yatırımlarını da arttıran Vivo’nun yakında ülkemizde bir fabrika kuracağını düşündüğümüzde bu iki yeni modelin Türkiye’de de alıcılarıyla buluşma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Vivo Y76s ve Vivo Y53L ne zaman tanıtılacak?

Cihazlar hakkında detaylı bilgiler henüz olmasa da, modellerin uygun fiyatlı olmaları nedeniyle 5G desteğine sahip olması beklenmiyor. 4G desteğine sahip olması beklenen modellerden Vivo V76S belgelere göre 18 Watt hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Resmi olarak tanıtılan Vivo Y20s özellikleri ve fiyatı

Geçtiğimiz sene Kasım ayında piyasaya sürülen Y73S’in Dimensity 720 yonga setine, Full HD+ AMOLED ekrana ve 48 MP ana kameraya sahip olduğu düşünürlürse yeni modellerin de benzer özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz. Belki bazı alanlarda geliştirmeler sunulabilir.

Cihazların tanıtımlarının Mayıs ayı sonunda veya Haziran'da yapılması bekleniyor. Bunun yanı sıra bir başka kaynağa göre modeller HD+ ekrana, MediaTek işlemci yongasına ve üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. 


Resmi olarak tanıtılan Vivo Y20s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y20s özellikleri ve fiyatı
Vivo V21 5G özellikleri belli olmaya başladıVivo V21 5G özellikleri belli olmaya başladı

PAYLAŞ