Vivo Y70'in teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Vivo Y70'in teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-06 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Vivo’nun bu yılın Mayıs ayında tanıttığı Y70s modelinin ardından üzerinde çalışamaya başladığı yeni akıllı telefonu Y70’in teknik özellikleri Weibo’da ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo geçtiğimiz Mayıs ayında Y70s 5G modelini piyasaya sürmüştü. Gücünü Samsung2un Exynos 880 işlemci yongasından alan Y70s özellikleriyle kısa zaman içinde segmentinin iddialı telefonları arasına girmeyi başarmıştı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket yeni akıllı telefonun farklı bir varyantı olarak Vivo Y70’in hazırlıklarına başlasa da yeni akıllı telefonun teknik özellikleri büyük bir merak konusuydu.

Resmi olarak tanıtılan Vivo X50 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo X50 özellikleri ve fiyatı

Resmi olarak ne zaman duyurulacağı henüz bilinmeyen Vivo Y70’in teknik özellikleri dün Çin merkezli sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıktı. Yapılan paylaşımla birlikte cihaza dair merak edilen tüm özelliklerde gün yüzüne çıkmış oldu.

Vivo Y70 teknik özellikleri

Donanımsal açıdan yine güçlü bir şekilde kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan Vivo serinin yeni telefonunda yine Samsung’un Exynos 880 işlemci yongasını kullanacak. 2 GHz frekans hızına sahip 2 adet ARM Cortex-A77 ve 1,8 GHz’de çalışan 6 adet ARM Cortex-A55 çekirdekten oluşan bu yonga seti performans konusunda kullanıcılarının beklentilerini karşılarken, grafik kısmında da ARM Mali-G76 MP5 GPUile oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğine sahip olan cihazın dahili depolama kapasitesi ise 128 GB.

Resmi olarak tanıtılan Vivo Y70s 5G özellikleri ve fiyatı

Günümüz orta segment akıllı telefonlarında sıklıkla karşımıza çıkan JDI tarafından üretilen FHD+ 2400 x 1080 piksel bir ekranla kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Vivo Y70’in 60 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Arka penelinde üçlü kamera kurulumuyla karşımıza çıkan Vivo Y70, MP Samsung GM1 sensörünü kullanan bir ana kamera, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP derinlik sensörüne sahip. Batarya konusunda da segmentinin altında kalmayan cihaz 4.500 mAh’lık pil gücüne ve 18W’lık hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Vivo Y70 fiyatı

Weibo üzerinde yapılan paylaşımla Vivo Y70’in fiyatı da ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilere göre cihazın 6 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip versiyonu yaklaşık 254 dolar yani vergiler hariç 1.744 TL, cihazın 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip versiyonun ise yaklaşık 283 dolar yani vergiler hariç 1.942 TL bandında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Resmi tanıtım tarihiyle ilgili henüz bir bilgi bulunmayan Vivo Y70’in bu ay içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.


Gimbal destekli Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatıGimbal destekli Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatı
Vivo iQOO Z1x'in özellikleri ortaya çıktıVivo iQOO Z1x'in özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ