Vivo Y30G tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Vivo Y30G tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-31 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Vivo Y30 serisi içinde şimdiye kadar üç model gözler önüne çıkmıştı. Çin'de piyasaya sürülen Y30'un yanında Y30'un küresel versiyonu olan ve Y30 Standard Editon olarak adlandırılan modelin de tanıtımı yapıldı. Bu gruba şimdi de Vivo Y30g eklendi.

Vivo Y30g’de 6.51 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekran üzerine kuruludur. Cihazın bu ekranının üzerindeki çentik sistemi 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonun 13 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor. Kamera adasında flaşın üst kısmında üçüncü bir delik yer alıyor olsa da, burada bir kamera yer almıyor. 

Vivo S9e’nin teknik özellikleri açıklandıVivo S9e’nin teknik özellikleri açıklandı

Vivo Y30g’nin MediaTek’in Helio P65 işlemci üzerine kuruludur. Bu işlemci 8 GB RAM eşlik eder. Dahili depolama alanı 128 GB olan telefon, kutusundan çıkarken Android 11 işletim sistemi üzerine kurulu olan OriginOS kullanıcı arayüzü çıkıyor. MicroSD kart desteğine sahip olan telefonun depolama alanının üzerine 1 TB daha ekleniyor. Vivo Y30G'nin parmak izi tarayıcısı söz konusu bu telefonun kenarına yerleştirilmiş olan 3.5 mm. kulaklık jakına sahip olan telefonun 5000 mAh pili 18W şarj desteğiyle geliyor. Aynı zamanda bu pilin microUSB girişi üzerinden doldurulmasının hayal kırıklığı yarattığı söylenebilir.Vivo Y30g için siyah, beyaz ve mavi seçenekleri olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Akıllı telefonun Çin'de1499 yuan (1903 TL) karşılığında piyasaya çıktı. Cihaz ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Vivo S9'un bazı özellikleri ortaya çıktıVivo S9'un bazı özellikleri ortaya çıktı
Vivo S9 ve S9e'nin tüm özellikleriVivo S9 ve S9e'nin tüm özellikleri
Vivo iQOO Neo5’in tasarımı sızdırıldıVivo iQOO Neo5’in tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ