vivo X60 ve vivo X60 Pro kanlı canlı görüntülendi - Haberler - indir.com

vivo X60 ve vivo X60 Pro kanlı canlı görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-13 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Vivo x60 ve Vivo x60 Pro modellerinin görselleri nihayet ortaya çıktı. Cihazlar arasından pro modelin kavisli bir ekran üzerine kurulacağı iddia edildi. Diğer model ise düz bir ekran ile beraber satışa çıkarılacak. Konu hakkında sızdırılan haberlere göre Digital Chat Station, X60 Pro hakkında bazı bilgiler verildi. Kendisine göre Pro sürümünde büyüklüğü 6.65 inç olan bir ekran ve 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip olan bu telefon hakkında çeşitli bilgiler gelmeye başladı. Buna ek olarak cihazların her ikisinde de kamera deliği  yer alıyor. Ayrıca bu telefonların 33W hızlı şarj teknolojisi ile destekleneceği öne sürüldü.

vivo x60 ve vivo x60 Pro görselleri gün yüzüne çıktı. 

Resmi olarak tanıtılan Vivo X51 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo X51 5G özellikleri ve fiyatı

Vivo X60  Pro modelinin kavisli bir ekran üzerine kurulduğu iddia edildi. Vivo x60 adlı model ise düz bir ekran üzerine kurulmuş olacak. Konu hakkında sızdırılan bilgilere göre Digital Chat Station, X60 Pro hakkında bazı çeşitli bilgiler verildi. Kendisine göre Pro sürümünde büyüklüğü 6.65 inç olan bu ekran ve 120 Hz ekran tazeleme özelliği yer alacak. Görsellerden anlaşılacağı üzere Vivo X60 serisinin OLED ekran ev sahipliği yapacağı da anlaşılıyor. 

Bu bilgilere ek olarak ise X60s 5G adlı bir telefonda bu serinin içerisinde yer alacak. x60s adlı modelin işlemcisi Snapdragon 765G olacak ve kendisi bu serinin en uygun fiyat etiketine sahip olan cihazlardandır. Kutusundan çıkarken Android 11 tabanlı OriginOS kullanacak olan bu cihazlar 18 Kasım 2020 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. X60 serisi de bu tarihte piyasaya sürülecek gibi duruyor. Bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yok. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde konu hakkında daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Vivo yeni arayüzü Origin OS'u bu sene sonuna kadar kullanıma sunabilirVivo yeni arayüzü Origin OS'u bu sene sonuna kadar kullanıma sunabilir
Resmi olarak tanıtılan vivo V20 SE özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan vivo V20 SE özellikleri ve fiyatı
Xiaomi, OPPO ve vivo 2021 yılınsa Samsung işlemci kullanabilirXiaomi, OPPO ve vivo 2021 yılınsa Samsung işlemci kullanabilir

PAYLAŞ