Vivo X60 Pro Plus’ın kamera özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Vivo X60 Pro Plus’ın kamera özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-14 10:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Vivo’nun merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Vivo X60 Pro Plus’ın bazı özellikleri ortaya çıktı.

Son dönemlerde küresel çapta bir yükseliş yakalayan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun yeni telefonuna dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sızıntılarla kamera özellikleri tamamen ortaya çıkan Vivo X60 Pro Plus’ın dörtlü kamera kurulumuna sahip olduğu ortaya çıktı. Daha öncede Vivo X60 Pro Plus’ın kamera özellikleriyle ilgili bir görsel yayımlanmıştı. Fakat bu görsel gerçek kamera tasarımını yansıtmıyordu.

Resmi olarak tanıtılan Vivo Y15 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y15 özellikleri ve fiyatı

Vivo X60 Pro Plus’ın kamera özellikleri

Vivo X60 ve X60 Pro modellerinden daha üst özellikler taşıyan Vivo X60 Pro Plus modelinin, arka panelinde,  Zeiss’in kamera grubuna yer verilecek. Cihaza ait görseller bugün Weibo‘da ortaya çıktı. Ortaya çıkan görsellere göre cihazın dörtlü kamera kurulumunun “L” şeklinde olacak.

Resmi olarak tanıtılan iQOO 7 özellikleri ve fiyatı

Piyano siyahı renkte olduğunu gördüğümüz Vivo X60 Pro Plus’ın kamera modülünde “Zeiss” logosu bulunduğunu görüyoruz. Buna ek olarak modülde LED flaş da yer alıyor. Cihazın ortaya çıkan görsellerinde ise turuncu ve gri renk seçeneklerinin olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda cihazın deri ve cam arka tasarım seçeneklerinin olduğunun da altını çizmekte fayda var.

Vivo X60 Pro Plus’ın kameralarının 50MP+12MP+8MP+2MP çözünürlüğünde olduğu yönünde sızıntılar olsa da bu bilgi henüz kesinleşmiş değil. Cihaz hakkında bilinen diğer özellikler ise Vivo X60 Pro Plus’ın 6.56 inç büyüklüğünde 120Hz‘lık bir ekrana sahip olduğu ve gücünü Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden alacak olması.


Resmi olarak tanıtılan Vivo Y31 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y31 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ