Vivo X60 Pro Plus hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Vivo X60 Pro Plus hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Vivo'nun geçtiğimiz günle içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği X60 serisine yeni bir telefon daha ekleniyor. Vivo X60 Pro Plus adlı bu telefon, 120 Hz yenileme hızı ile ekranlarda yer alacak. 

Vivo kısa bir süre önce Vivo X60 serisi akıllı cep telefonların tanıtımını gerçekleştirdi. Vivo lansmanda seride yer alan Vivo X60 ve Vivo X60 Pro akılllı cep telefonları piyasaya sürdü fakat Vivo X60 Pro Plus akıllı cep telefonunun duyurusu yapılmadı. Şimdiye kadar ise yaklaşmakta olan Vivo X60 Pro Plus akıllı cep telefonun teknik özelliklerini ortaya çıkaran birçok detay ortaya çıktı ve son olarak ise cihaz Çin 3C sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktı. 

vivo X60 ve vivo X60 Pro kanlı canlı görüntülendivivo X60 ve vivo X60 Pro kanlı canlı görüntülendi

Vivo X60 Pro Plus, 55W hızlı şarjla geliyor

3C sertifikasına sahip olan Vivo X60 Pro Plus'ın bu ayın son günlerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Söz konusu bu cihaz 5G bağlantısı ile dikkatleri üzerine çekecek. Serfikasyon web sitesi yer alan cihazın aynı zamanda 55W hızlı şarj desteği ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacağı biliniyor. 

Yaptığı güvenilir sızıntılarla bilinen DigitalChatStation cihaz ile ilgili olarak birkaç temel özellikten bahsedildi. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara göre Vivo X60 Pro Plus akıllı telefonun 120 yenileme hızına sahip ekran olacağı ve ön kameranın serideki diğer cihazlar gibi ekranın üst orta kısmında yer alacağı belirtiliyor. Seride tanıtımı gerçekleşen Vivo X60 ve X60 Pro'da yer alan Exynos 1080 yerine Vivo X60 Pro Plus, Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Vivo X60 Pro Plus aynı zamanda 12 GB RAM ile beraber Geekbench veritabanında da görüntülendi. Cihazın arka kısmında dörtlü ana kamera kurulumu yer alacak ve cihazda birincil bir kamera 50 MP çözünürlüğe sahip olacak.  Cihaz hakkında elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

 

 


Vivo X60'ın Exynos 1080 ile geleceğini gösteren tanıtım posteri ortaya çıktıVivo X60'ın Exynos 1080 ile geleceğini gösteren tanıtım posteri ortaya çıktı
Vivo X60 serisinin teknik detayları belli olmaya başladıVivo X60 serisinin teknik detayları belli olmaya başladı
Resmi olarak tanıtılan Vivo X60 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo X60 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ